Jehly

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
Pady

Jehly

Příspěvek od Pady »

Ahoj, jaký byste doporučili jehly s cenovým stropem 3000,- za pár? Hraju hlavně techno, hodně mi záleží na tom, aby jehly neskákaly, kvalita zvuku nemusí být nějak extra dobrá, stejně na to nemám pořádný repráky. Koukal jsem na klasický shure m44-7, ale na netu jsem čet že mají zesílené basy takže se hodí spíš na scratche a hip hop. Máte s nimi někdo zkušenost? Ještě jsem koukal na ortofon om pro s, ale nikde jsem nenašel žádnou pořádnou recenzi.
Vím, že se tu podobné téma řešilo, ale už je to nějaká doba a navíc to ten dotyčný chtěl na DVS. Děkuju za rady :)

piatro
Vybavení

Re: Jehly

Příspěvek od piatro »

ja ti odporúčam ortofon DJ S (modré), sú to neskutočné držiaky a majú celkom slušný zvuk. tie PRO S sú šmejdy,ani o nich neuvažuj. M44-7 sedia vynikajúco v dráhe,ale nemajú taký frekvenčný rozsah ako napr DJ S.
ak si potrpíš na kvalitnom zvuku tak jedine Nightclub mk2 E,ale tie ti trocha skôr vyjazdia vinyli a skôr sa opotrebujú. mne zatiaľ najdlhšie držia príve tie spomínané modré ortofony.

Pady

Příspěvek od Pady »

A jak jsou na tom Ortofon OM electro? Mají větší výstupní napětí a dá se na nich nastavit větší zátěž..

Dj-Zdushmen

Příspěvek od Dj-Zdushmen »

Rozhodně kup orofon Dj S

marquee

Příspěvek od marquee »

Za mě taky modrý ortofony DJ S

Odpovědět