Jaký Pioneer/Reloop set vybrat?

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Jamie32

Re: Jaký Pioneer/Reloop set vybrat?

Příspěvek od Jamie32 »

To USB mi právě taky docela vadí... Profi jsou,to jo, ale prostě ať už kvůli MIDI nebo kvůli Flash, nevím no..

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Jamie32 píše: Co se týče "honcka": Takže DJM-400 je nepoužitelný pro nějaké akce? RMX-40 už je na tom lépe ?
on je problem v tom, ze kdyz hrajes na velkym aparatu a mas mix pripojeny nesymetricky, tak se dost casto stava, ze se objevi zemni smycka(celkem silny brum), klubovy zvukar to vetsinou vyresi tak, ze ti tam da di-box, v drtivy vetsine shitovej behringer di-100, kterej dost mrsi vyslednou kvalitu zvuku, tak je lepsi pokud chces delat i vetsi akce si koupit mix rovnou se symetrickymi vystupy, jestli ti staci 2 kanal a chces efekty, tak bych sel do denon dn-x600

knoko

Příspěvek od knoko »

A čo DJM-700 ?
2x Pioneer CDJ-850 , Pio DJM-700, Senn HD-25

Jamie32

Příspěvek od Jamie32 »

Jo takhle, tak to už pak chápu, o co šlo. No defakto by mi 2kanál stačil, ale raději bych měl jistou rezervu, kdybych ještě potřeboval něco připojit nebo se něco stalo třeba...

DJM-700 jsem nikde po bazarech skoro nesehnal (a když ano, i tak je poměrně drahý) a nový je momentálně nad mé finanční prostředky. Vyjde z toho obdobně ten RMX-40.

Odpovědět