Jaký mixážní pult pro "začátečníka" ?

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
AyBe

Jaký mixážní pult pro "začátečníka" ?

Příspěvek od AyBe »

Dobrý den, prosím Vás jaky by jste doporučili pult, když chci upgrade o jednu třídu z Numark Mixtrack Quad na kterém jsem začínal, jsem ve stádiu učení ale můžu říct že jsem se už něco málo za tu dobu naučil, chtěl bych přejít o jednu třídu výše ale nevím který by pro mě byl ideální, děkuji za případné odpovědi.

Můj primární a zároveň i jediný styl je drum n bass - neurofunk

zde přikládám odkaz na mích pár setů, neříkám že jsou povedené, je v nich spoustu chyb ale vše jsem se učil sám a tyto sety jsou pro kámoše kteří mi říkali co je špatně co se jim líbí nelíbí apod.

-- https://soundcloud.com/aybe99

LIsZ

Re: Jaký mixážní pult pro "začátečníka" ?

Příspěvek od LIsZ »

Ahoj, nechci být zlý, bude to off topic, ale ber to konstruktivně. Proletěl jsem ty tvoje sety. Čekal jsem, že máš čtyřkanál midi a že chceš něco lepšího, tak že to budou rychlé čisté mixy, double dropy. Neposlouchal jsem je celé, ale asi bys měl ještě potrénovat základy. Srovnat tracky, respektovat nějaké frázování, tóniny. Prvně jen ze dvou kanálů, pak přidávat další. Pak až efekty, samply. Hraješ z kontroleru o to to máš jednodušší. Neříkám, že bys měl nějak moc používat sync, právě naopak, v začatcích si můžeš pomoct očima, ale snaž se používat uši a respektovat nějaký přirozený průběh tracků. Klidně se základy srovnávání nauč na substylech jako liquid, deep. Jsou to klidnější styly, kde se líp chytíš beatu než v neuru, kór v tom současném. Pak když pochopíš jak to funguje, tak to neuro nebude takový problém. Pokud tě to baví, tak trénuj, zkoušej.

Odpovědět