Jaký koupit HD přehrávač?
Jaký koupit HD přehrávač?
Zdar...tak jsem trošku brouzdal a objevil COrtex HDC 3000, Denon HD 2500, Numark DDS, Reloop SMP-1 USB , Pioneer MEP 7000, American Audio SDJ2.
Chci hrát z MP3 a mít u sebe 2x 500gb disky aby se dali oba pripojit. Máte nějaká doporučeni a zkušenosti ? Líbí se mi ten denon. Rozpočet, mno samo, že čím méně tím lépe, ale max 15000. Víc za to nechci dát. Děkuji všem za HELP při výběru.
VeeKey
Chci hrát z MP3 a mít u sebe 2x 500gb disky aby se dali oba pripojit. Máte nějaká doporučeni a zkušenosti ? Líbí se mi ten denon. Rozpočet, mno samo, že čím méně tím lépe, ale max 15000. Víc za to nechci dát. Děkuji všem za HELP při výběru.
VeeKey
Re: Jaký koupit HD přehrávač?
MEP 7000. Ale s ním se nevejdeš do rozpočtu tak proč ho vůbec uvádíš?
Denon HD 2500 :wink2:
Denon ale už má disk v sobě 40gb...
Pročítal jsem nějaké recenze a denon si vede dobře. Docela chválejí i Cortex 3000. Pioneer je jen sen...moc drahý....moc škoda... 

Spíš bych viděl problém v těch požadavcích na připojení dvou HDD, to asi nebude moc realizovatelný a též na velikost HDD.
Denon DN-HD 2500 je ideální dobrej, ale připojí k němu také jen jeden HDD.
Při tak velkém množství skladeb si ale nedovedu dobře představit jak na kterémkoliv přehrávači se v tom dokážeš zorientovat a hledat je. Při tak velkém množství skladeb bych asi vážně uvažoval, že bych k hraní jako displej používal Notebook s nějakým DJ programem a jako ovladač třeba Denon DN-HC 5000, navíc k tomuto kontroléru lze dokoupit s spodní část s CD mechanikama a máš pak případně z toho i normální plnohodnotný double CD přehrávač.
Denon DN-HD 2500 je ideální dobrej, ale připojí k němu také jen jeden HDD.
Při tak velkém množství skladeb si ale nedovedu dobře představit jak na kterémkoliv přehrávači se v tom dokážeš zorientovat a hledat je. Při tak velkém množství skladeb bych asi vážně uvažoval, že bych k hraní jako displej používal Notebook s nějakým DJ programem a jako ovladač třeba Denon DN-HC 5000, navíc k tomuto kontroléru lze dokoupit s spodní část s CD mechanikama a máš pak případně z toho i normální plnohodnotný double CD přehrávač.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Dobre kdyz slevim tak 500 gb disk jeden by stacil...je fakt ze na to se vejde muziky az az...numark dds vs denon vs cortex.... nejaka pro a proti ? na cortex se daji pripojit 4 USB disky az...vsichni berou fat32...je potreba udelat indexaci aby to rychle cetlo.... chtel bych se rozhodnout spravne...diky vsem za rady
Hlavně si zjisti do jaké kapacity ty disky berou, protože dost zařízení podporuje disky jen do 320GB
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Dobře, díky.
-
Zkus se zeptat DJe www.djpmc.cz, on měl Denony DN-HD 2500, celkem dlouho a on by Ti k tomu řekl hodně. Ted si koupil Denon DN-HC 5500. Řekl bych, že i na 320 Gb se vleze hudby a hudby
. Nejsem si jisty, jestli se dá za provozu měnit disk. Zkus se ho zeptat třeba na foru.

Tak ta 5500 je peknej mazec!
-
upřimně ani nevím jaký je rozdil mezi 3700 a 5500... Navíc 5500 nemá mechaniku, tu si můžeš dokoupit, ale ovšem cena je 6000 za kus ničeho... I PMC nad tim kroutil hlavou.
tak Numark DDS 80 ma 80gb disk i cd(kdyby nedko prinesl CD) a muzes tam dat az 1 TB co pisi(coz na 512gb staci bohate)...ma to i velky display, ale extra veci na mixovani jako ma Denon 5500 to nema...videl nekdo v akci tu 5500 ?
Já hrál vedle PMCho, přechody na tom měl dost dobré, parádní mašinka. Ale že se musí dokupovat mechanika by mě štvalo.
Toto letí, obnovim otazku....je nejaky novy model hrani z digital dj? Koukal jsem na dj aero a numark mixdeck express ...ma nekdo zkusenosti s necim, co je na USB disky ? Nebo je lepsi notebook a nejakej kontroler jen ? treba notebook a Pioneer SEP-C1? Dekuji vsem za prispevky..