tak nějak miluji hudbu, už nějakou dobu mě láká se věnovat hraní trošku víc. Hraji si různě na PC s Virtual DJem a tak , ale už bych se chtěl posunout dál a teď si koupit nějaký MIDI controler , tak abych přes něj mohl ovládat Virtual DJ (popřípadě jiný podobný program). Jelikož jsem v úplných začátcích a v nejbližší době neplánuji hraní na nějakých velkých akcích tak zatím mi stačí nějak levnější. Ale tak aby mi prostě stačil na nějaký hraní na oslavách , u kámošů nebo prostě nějakých menších akcích (prostě aby až budu chtít někdo si zahrát , tak aby to taky šlo, abych nemusel hned kupovat nový)
Jinak ještě dotaz, z praktického hlediska, jaký je rozdíl mezi tím, jestli má integrovanou zvukovou kartu nebo ne?
A cenová relace...řekněme, že jsem student, který to zatím bere jako koníček, chce se v tom zdokonalovat , ale tak aby mohl s tím i někde zahrát. Přesněji , čím míň tím líp, ale né úplný shit. Nechci za chvíli kupovat nový, takže chápu, že si musím za kvalitu připlatit, ale věřím ve vás, že mi dobře poradíte.
Děkuji!!!