jake sluchadla ? a jaky mix?

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
microgenius

jake sluchadla ? a jaky mix?

Příspěvek od microgenius »

cau cau zdravim vsechny tak jelikoz se blizej vanoce tak si chci poridit nove sluchatka a mix a nevim jake rozmejslim mezi temito :

sluchatka:
http://www.shop4djs.com/obchod/reloop-2 ... -mint.html
http://www.shop4djs.com/obchod/akg/akg-k-181dj.html
http://www.shop4djs.com/obchod/sennheis ... sp-ii.html
http://www.shop4djs.com/obchod/technics ... -1200.html nebo jejich kloubove provedeni

http://www.shop4djs.com/obchod/denon-1/ ... p-700.html

necham si od vas poradit vim ze akg a senny a technics maj spickovej zvuk ale me by zajimali ty reloopy jak jsou na tom maj fakt dobrej desing ale ten neni vsechno

a mixy:
korg km-402
reloop RMX 40 DSP ltd

dik za kazdou odpoved
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

dj-johny4

Re: jake sluchadla ? a jaky mix?

Příspěvek od dj-johny4 »

co se týká sluchátek, tak je to hodně o tom jak ti seděj na hlavě, takže být tebou, tak je určitě vyzkoušim, jinak si ale myslim, že ty sluchadla od reloopu na tom budou zvukově asi nejhůř, ale třeba se pletu...

co se týká mixáku, tak korg neznám, ale na ten reloop jsem přes rok hrál a maximální spokojenost! ale ted ho prodávám, takže jestli chceš... ./viewtopic.php?f=13&t=3694

microgenius

dj-johny4 píše:co se týká sluchátek, tak je to hodně o tom jak ti seděj na hlavě, takže být tebou, tak je určitě vyzkoušim, jinak si ale myslim, že ty sluchadla od reloopu na tom budou zvukově asi nejhůř, ale třeba se pletu...

co se týká mixáku, tak korg neznám, ale na ten reloop jsem přes rok hrál a maximální spokojenost! ale ted ho prodávám, takže jestli chceš... ./viewtopic.php?f=13&t=3694
me lakaj ty technics sluchatka :biggrin2: neebo akg
ale ten mix nevim nemuzes mi napsat nejakou mensi recenzi na efekty a tak na celkovou kvalitu mixu prosim ?

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

myslim, že vše podstatné je napsaný v těch recenzích, já s tim mixem neměl nikdy problem, zvukově je na tom hodně dobře. Efekty jsem moc nepoužíval maximálně flanger.

aristotele

Příspěvek od aristotele »

mám toho korga je fajn člověk se stím vyblbne jen mi začali vadit titerný potaky. Co se týče toho padu umí dost věcí ale z 99 efektu vyuziju max 5-10

microgenius

aristotele píše:mám toho korga je fajn člověk se stím vyblbne jen mi začali vadit titerný potaky. Co se týče toho padu umí dost věcí ale z 99 efektu vyuziju max 5-10
to je pravda ale provedenim a a kvalitou na tom budou tak stejne ne jen reloop ma par veci na vic ktere stejne asi nevyuziju ale spise pujdu do toho reloopa je to v pomeru vykon/cena ?a co sem koukal ma ho jodne lidi a moc stiznosti na nej neni jen sem cetl ze brzo odchazi to efektove ale tak snad to bude v pohode

microgenius

dj-johny4 píše:co se týká sluchátek, tak je to hodně o tom jak ti seděj na hlavě, takže být tebou, tak je určitě vyzkoušim, jinak si ale myslim, že ty sluchadla od reloopu na tom budou zvukově asi nejhůř, ale třeba se pletu...

no ja chci prave bilej :D:Dten ja masakr a jak zabiraj korekce plynule nebo az po nejake casti rad si snima hraju a potom jak stema killama na korekcich jestli treba kdyz stahnu bassy jestli to nestahuje i stredy atd?

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

Korekce jsou uplne v pohode:)

microgenius

dj-johny4 píše:Korekce jsou uplne v pohode:)
mam dotaz na tom bilem nejsou pogumovane korekce ?jako na tom cernem ?

Azu

Příspěvek od Azu »

Nejsou
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius

Azu píše:Nejsou
azu takze jsou plastaky ?a kterej mix je starsi ten cernej nebo bilej a pak me zajima jeste ten usb ten byl jako prvni ne ?a dal by se ten usb sparovat s vdj ?

microgenius

azu a mam jeste dotaz ktere z tech sluchatek maj vymenitelnou snuru vim ze technics stim kloub. provedenim ?
a chtel jsem se te zeptat na ty reloopy jestli jsi je nahodou nezkousel cetl sem nekde ze maj na prd ty sroubky v tom plastu ale me by spise zajimalo zvukova stranka?

Azu

Příspěvek od Azu »

Oni jou už dneska ty 40tky všechny tři uvnitř stejné, jen model USB má naví dvoukanálovou zvukovku a model blackfire má pogumované poťáky což Ltd a USB nemaj.

Reloop RHP-10 jsou zvukově i dodávanou výbavou v pohodě, ale ty šroubky jsou bída, kamarád si to nenechal rozmluvit, vzal je do rádia 4 nebo5 ks a odešli takto všechny, útěchou může snad být jen to, že odejdou jistě dříve než skončí záruka, takže je není problém vyreklamovat a šrouby zavařit a pak už to bude držet. Pokud bych měl uvažovat nad sluchtákama v podobný ceně tak Sennheiser HD 215, které jsou sice trochu větší, ale za to takřka nezničetlený, případně Sony MDR-V 500 DJ.

Sennheiser HD 25-SP - rozhodně ne, zvukově dobrý ale je to jak mít na hlavě sluchátka od walkmena, ty dva kabely z každé mušle to je psycho, neustále sem byl do těch kabelů zamotanej a mušle se točili na těch klackách jak na kolotoči. Tyhle sluchátka šli z baráku hodně rychle.

AKG K 181DJ - zvukově výborný, srovnatlený s HD25, mně na nich nesedí jen ten 3D Axis systém kdy se ty mušle točej na všechny strany, ale jde asi o zvyk, nevyhovují mně na nich ale ty plný náušníky s malým otvorem, ani nevim teď z hlavy jestli se dají vyměnit za jiné, jako je tomu třeb au těch Reloopů, kde jsou dodávány rovnou oba druhy náušníků.

U Technics řady DJ sem se cítil jako když mam hlavu v lisu jak moc tlačili na hlavu, stejný problém sem měl i u Reloop RH-3500 a po delší době je to dost nepříjemný. Než řadu DH bych dal asi přednost Beyerdynamic DJX 1 nebo Denon DN-HP 700, které jsou jak konstrukčně, tak zvukově dost podobné a můj subjektivní názor je že mají i příjemnější basy, navíc tyto vyjdou levněji.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius

Azu píše:Oni jou už dneska ty 40tky všechny tři uvnitř stejné, jen model USB má naví dvoukanálovou zvukovku a model blackfire má pogumované poťáky což Ltd a USB nemaj.

Reloop RHP-10 jsou zvukově i dodávanou výbavou v pohodě, ale ty šroubky jsou bída, kamarád si to nenechal rozmluvit, vzal je do rádia 4 nebo5 ks a odešli takto všechny, útěchou může snad být jen to, že odejdou jistě dříve než skončí záruka, takže je není problém vyreklamovat a šrouby zavařit a pak už to bude držet. Pokud bych měl uvažovat nad sluchtákama v podobný ceně tak Sennheiser HD 215, které jsou sice trochu větší, ale za to takřka nezničetlený, případně Sony MDR-V 500 DJ.

Sennheiser HD 25-SP - rozhodně ne, zvukově dobrý ale je to jak mít na hlavě sluchátka od walkmena, ty dva kabely z každé mušle to je psycho, neustále sem byl do těch kabelů zamotanej a mušle se točili na těch klackách jak na kolotoči. Tyhle sluchátka šli z baráku hodně rychle.

AKG K 181DJ - zvukově výborný, srovnatlený s HD25, mně na nich nesedí jen ten 3D Axis systém kdy se ty mušle točej na všechny strany, ale jde asi o zvyk, nevyhovují mně na nich ale ty plný náušníky s malým otvorem, ani nevim teď z hlavy jestli se dají vyměnit za jiné, jako je tomu třeb au těch Reloopů, kde jsou dodávány rovnou oba druhy náušníků.

U Technics řady DJ sem se cítil jako když mam hlavu v lisu jak moc tlačili na hlavu, stejný problém sem měl i u Reloop RH-3500 a po delší době je to dost nepříjemný. Než řadu DH bych dal asi přednost Beyerdynamic DJX 1 nebo Denon DN-HP 700, které jsou jak konstrukčně, tak zvukově dost podobné a můj subjektivní názor je že mají i příjemnější basy, navíc tyto vyjdou levněji.
no ja mam ted AA HP 700 jenze se mi nejak poprdel kontakt dole u jacka jak je to porad zohnute tak musim poridit aj sluchadla me prave napadli ty sluchadla ty reloopy libi se mi konstrukce jen jsem nenasel zatizitelnost ale pochybuju o otm ze bych hnal mix u sluchatek na plnej level by me odesli usi :Dty beyerdynamic na ty sem koukal vypadaj zajimave nechtel bych sluchatka aby meli moc silne bassy aby me neboleli usi .u tech reloopu me napada jedina vec jednou za cas to zkontrolovat jestli se to nepovoluje.
Utech denonu 700 je odpojitelnej kabel ?

microgenius

ty azu nevis jestli ted nekdy nebudou nejake novinky treba nove mixi atd nekde sem cetl tu na foru ze ma bejt neco od reloopu ? :?: :wink2:

Odpovědět