Hledal jsem několik vymožeností k mému počítači na vytváření instrumentálů pro mé písničky, žádné živáky nebo tak, ale našel jsem toto:
1) http://www.muziker.cz/icon-icreativ-black
2) http://www.muziker.cz/hercules-dj-djcontrol-instinct-s
Má někdo s těmito přístroji zkušenosti nebo můžete mi doporučit něco podobného a, podle vás, lepšího?
Já v tomhle případě nechci být levnej, ale zase na druhou stranu bych chtěl sehnat víc věcí najednou za nižší ceny, než dát zbytečně za jednu věc až moc velký prachy.
Předem díky za odpovědi a hudbě zdar!
Icon iCreative a Hercules DJ DJControl Instinct S
-
- kitemonkee
Re: Icon iCreative a Hercules DJ DJControl Instinct S
DJ konzole na "instrumentálky"?
zkus trošku víc rozvést (a pořádně, neboj se) co vlastně potřebuješ dělat (resp. co má být výsledek), pak se nám bude radit líp.
zkus trošku víc rozvést (a pořádně, neboj se) co vlastně potřebuješ dělat (resp. co má být výsledek), pak se nám bude radit líp.
-
Dělám prostě hip hop songy, používám Ableton Live a dále taky i upravuji v Sony Vegasu. Říkal jsem si, jestli bych si k tomu nedokoupil zrovna to na co jsem dal odkazy, aby mi to usnadnilo práci. Prostě DJ sety, které se dají propojit USB kabelem a nejsou moc náročné. Určitě bych vrazil prachy do nějakého turntablu a do toho TouchPadu, ale jen jsem si chtěl být jistej, jestli zrovna tyhle verze nejsou buď moc zastaralé nebo jestli se používají dobře, atd...
- kitemonkee
když už hip-hop, tak namísto toho Icon paskvilu sáhni po něčem z nové série MPD od Akai, kupříkladu 218ka je za stejnou cenu, ale bude mít pro tebe 100x větší přínos než ten Icon. s Abletonem to bude fachčit jedna radost. doporučuju ti ale připlatit si na 226ku, tu můžeš pak využít i na případné živé hraní, než si našetříš na něco pořádného.
případně můžeš zkusit i Maschine od NI, tam už to máš rovnou SW i HW v jednom, okamžitě připraveno na tvorbu (nemusíš nic mapovat, atd...)
případně můžeš zkusit i Maschine od NI, tam už to máš rovnou SW i HW v jednom, okamžitě připraveno na tvorbu (nemusíš nic mapovat, atd...)
-
Jo, tak tohle mi pomohlo hodně. Přemýšlím, že bych prachy vrazil spíš jen do té 226ky, pokud se tak osvědčí místo 218ky plus nějakej ten turntable. Ale i tak, díky za informace.