Gemini PT-2100
Gemini PT-2100
Nazdar čo hovorite na gramce Gemini PT-2100? http://audio.manualsonline.com/manuals/ ... Res=435643 chcel by som ich kupit...
Re: Gemini PT-2100
No kdysy to byl tusim jejich nejvyssi model, ale s touto firmou nemam zadne zkusenosti. Pokud jsi driv nemel na tecka, tak jsi si bud mohl koupit omnisrot, GEMINI a pozdeji jeste numark. Omnisrot byl nejlevnejsi, proto se jich take v inzeratech objevovalo nejvice (lidi nasetrili na tecka nebo presli na CD).
Na tecka nasetrit nechces? Kolik za ty Gemini chteji? (predpokladam, ze asi malo) Na zacatek by to mohlo stacit, ale pockal bych si na nazor nekoho, kdo s nimi prisel do styku a chtel bych vedet, jak moc meli silny motor (to jde vygooglit, ale papir snese vse) a jak moc se rozchazeli, pripadne jak moc se sraly ...
Na tecka nasetrit nechces? Kolik za ty Gemini chteji? (predpokladam, ze asi malo) Na zacatek by to mohlo stacit, ale pockal bych si na nazor nekoho, kdo s nimi prisel do styku a chtel bych vedet, jak moc meli silny motor (to jde vygooglit, ale papir snese vse) a jak moc se rozchazeli, pripadne jak moc se sraly ...
Sú úplne nove,motor je 2,2kg/cm. Čo som čítal recenzie tak boli všetci spokojní a teda jedine čco vytýkali bolo že sú to neni tečka... / a správne na tečka nemám šancu našporit / s chapíkom som sa dohodol na veľmy rozoumnej cene kedže jeho syn na nich hrával a zomrel a on sa ich potrebuje rýchlo zbaviť.
Kdyz nezname cenu, tak se blbe radi. Nicmene bych se kouknul jeste za kolik se prodavaji jine vcelku povedene neTeckove gramofony od podobnych vyrobcu.
Jelikoz jsem na tech Gemini nehral, tak ti nemuzu rict jasne ANO nebo NE, kazdopadne jsem nekde zaslechl dobre prislovi NO RISK = NO FUN
.
Jelikoz jsem na tech Gemini nehral, tak ti nemuzu rict jasne ANO nebo NE, kazdopadne jsem nekde zaslechl dobre prislovi NO RISK = NO FUN

jeden kus mam aj ja, nekupoval som no dostal do daru....3 roky bol polozeny na polici ..... no po zakladnom servise, s novom Ortofon Concorde Pro hra ako novy, velka vyhoda je vyskovo nastavitelne rameno, stroj drzi otacky, no zisiel by sa asi mensi rozsah Pitch (stacilo by aj +/- 8%) vtedy je presnejsi, je to tazky macek, pri spravnom nastaveni prenosky drzi v drazke ako pribity .... pokial by bola dobra cena, na zaciatok to staci
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Moc diki,kupil som ich a teda som velmy spokojny jak pisal ,,nema.dj´´ bola treba zakladna generalka ale ficia jak sa patri..
cena bola naozaj nizka a to 170e za oba....chalan potreboval rychlo predat.