vedel som,že tie denony dostanú chválu, aj mne sa asi najviac pozdávajú.

Zo začiatku budem musieť nosiť gramce,kým si nenaškriabem na ne. Tie eksy by boli tiež fajn,pomenej funkcií,ale majú magnetický bezkontaktný jog. No tú zvukovku by som v nich v živote nevyužil. Rozloženie gombíkov má tiež zvláštne,ale to by bola iba sila zvyku. Behringer nepripadá do úvahy,to by som musel switchnúť na traktor a to nechcem. numark mixtrack pro som skúšal iba tak na rýchlo a to iba preto som ho tu navrhol,lebo podporuje serato intro- nemusel by som si robiť nové playlisty,zožralo by mi tie zo scratch liveu. Som veľký serato fanúšik.

Cca o mesiac (možno trocha skôr) by som chcel kúpiť niečo, ak by si sa ich chcel "zbaviť" ,zoberiem ich veľmi rád.

asi máš pravdu,stále som sa držal toho,že nie som taký bohatý aby som kupoval šmejdy. Jediné čo sa mi na nich na prvý pohľad nepáčilo,že sú také ploché. Ale to aj eks . Bojím sa aby sa vedľa mixu nestratili.

ale pod rukami som ešte tie denony nemal. Myslím,že ich majú u nás v meste v obchode,tak si ich pôjdem ohmatať,veeľmi som zvedavý. Ps:ako si vyriešil výškový rozdiel medzi pultom a dnsc2000?