Zdravím,
chtěl bych začít hrát v klubech¸a tak trochu nevím pro který mix se rozhodnout. Prohledal jsem internet a různá fóra a zalíbily se my 3 pulty Ecler Nuo 5, Evo 4 a Denon DN-X 1600. Rád bych poprosil o radu a popřípadě nějaké zkušenosti s těmito pulty. Zatím děkuju.
Taky sem o tom uvažoval Allen & Heath XONE 42 + efektor. Ale opravdu nevím, pro co se rozhodnout. Osobně si s muzikou hodně rád hraju, takže hledám něco s čím si užiju spousty legrace.
Ja bych treba digitalni mix uz nechtel, mel jsem Mackie D4, pujcil jsem ho kamosum a nejak se jim do toho povedlo neco vylejt a mix na odpis(nastesti meli pojistku proti blbosti, takze jsem dostal prachy), to by se s analogovym mixem nestalo (ten by byl aspon opravitelnej), ze digital je vicemene pocitac
Ještě jsem se chtěl zeptat pokud bych nakonec zvolil Ecler Nuo 4 a jako přehrávače Reloop RMP - 2,5 dalo by se s takovouto sestavou hrát v klubech ? Přemýšlel jsem i o Pioneer CDJ 400 ale ty se dají sehnat jen v bazarech, což je docela risk. Takže budu rád za vaše odpovědi.
No tak poslední mix co se my dostal do hledáčku je allen-heath-xone db2. Takže bych koupil allen-heath-xone db2 k tomu Pioneer CDJ 800. Nebo sem přemýšlel i o Ecler Evo 4. Ale allen-heath-xone db2 mne přijde v mnoha směrech o něco lepší než ten Ecler. Já osobně hledám něco kde bych mohl hrát s PC a ty pincky mám jen abych mohl hrát z CD. Tak by se my hodili nějaké názory zda ano či nikoli? Chtěl bych hrát po klubech.