Ecler NUO 5 nebo Pioneer DJM600 ???
Ecler NUO 5 nebo Pioneer DJM600 ???
Který z těchto dvou je podle Vás lepší? Pioneer je good, ale máte někdo toho Eclera? Trošku mě zarážej ty H-line a L-line vstupy......viz recenze na http://www.freeak.net/view.php?cisloclanku=2004092103
-
Re: Ecler NUO 5 nebo Pioneer DJM600 ???
Pioneer je proste Pioneer,a zatim maloktera znacka se mu muze porovnat. Je pravda ze je o dost drazsi nez ty ostatni znacky ale pak ta cena odpovida na kvalite jak u prehravacu tak i u mixaku 

Mám doma Pioneer DJM 600
Ted sem si pujčil DJM 900 Nexus a musím uznat že je to fakt něco jiného zvukově...
Jako 600 je legenda ,ale na moderní hudbu už to prostě není ono... Nikdy sem tomu nevěřim ,ale je to tak...
Zítra asi udělám test ...Vemu 3 tracky a namíchám na DJM 600 a 900 a uslyšíte to samy...
Ted sem si pujčil DJM 900 Nexus a musím uznat že je to fakt něco jiného zvukově...
Jako 600 je legenda ,ale na moderní hudbu už to prostě není ono... Nikdy sem tomu nevěřim ,ale je to tak...
Zítra asi udělám test ...Vemu 3 tracky a namíchám na DJM 600 a 900 a uslyšíte to samy...
-
NUO 5 se nedá s DJM 600 porovnávat... ty pulty dělí více než jedna celá generace
.
Jestli máš možnost volby mezi nima, rozhodně si vezmi to NUO. Pokud by jsi porovnával s DJM 800, tak osobně bych bral tu 8k.
DJM 600 byl hodně dobrej mixák. Do dneška mi nevadí si na něm zahrát. Jeho doba je ale už fuč... to NUO je stále poměrně moderní pult.

Jestli máš možnost volby mezi nima, rozhodně si vezmi to NUO. Pokud by jsi porovnával s DJM 800, tak osobně bych bral tu 8k.
DJM 600 byl hodně dobrej mixák. Do dneška mi nevadí si na něm zahrát. Jeho doba je ale už fuč... to NUO je stále poměrně moderní pult.