Zdarec, přemýšlím nad upgradem stávajícího vybavení (Reloop Beatmix 2 MK2), 2 kanály jsou mi málo.
Momentálně mám ve hledáčku bazarové MIDI Pioneery DDJ-SX, DDJ-SX2 a DDJ-RX. Oproti MIDI mě právě poslední dobou dráždí CDJ. Zde však nastává problém v tom, že jsem se učil na tom nejlehčím, obávám se přechodu, každopádně bych chtěl zůstat u flashek. Ve výsledku je mým cílem se přiblížit klubovému standartu, vše se však odvíjí od finančních možností. Jaký na to máte pohled vy?
Dilema poledních týdnů..
-
Re: Dilema poledních týdnů..
Já bych si pořídil konzoli od pincku dle možností a nechal rekordbox. Na trenink to stačí a playery si můžeš zkusit ve zkušebně za pár kaček a hodinu, aby sis osahal jog a buttony. Horší to bude, až standardy budou dva tj. krom pincku se na trh dost dere nový Denon. Ale pak solidní akce maji oboje a ty menší těžko najednou vymění gear za 150k za nový denon.
Re: Dilema poledních týdnů..
Zalezi od toho kolko chces do toho investovat. Bazarove kusky su lacnejsie,treba odskusat . Najlacnejsie su konzoly (nizsia rada: SB2,SB,RB stredna rada: SX,SX2,RX,RR,SR Vyssia rada:SZ,SZ2,RZ) Drahsie vychadzaju kombinacie Par CDJ+Mix
Dost som v minulosti zvazoval nad XDJ700 a XDJ1000MK2 (pokial mas vsetko na USB klucoch)
Dost som v minulosti zvazoval nad XDJ700 a XDJ1000MK2 (pokial mas vsetko na USB klucoch)
Owned/Sold: DDJ-RX,DDJ-RB / PreOrder: DDJ-1000