Zdravím můžete poradit který z těchto mix pultů vybrat. Mám dilema Denon je levnější, má USB konektivitu, certifitkaci pro Traktor Scratch, ale zase absenci digitál vstupů (ale ty stejnak nevyužiji)
Pioneer má zase kvalitnější efektor + sampler, colour FX, digitální vstupy, ale zase naopak chybí konektivita USB. Prosím poraďte. Díky
Denon X1600 vs. Pioneer DJM800
-
Denon X1600 vs. Pioneer DJM800
2x Pioneer CDJ 1000 MkIII, Reelop RMX-30
Re: Denon X1600 vs. Pioneer DJM800
tazka dilema
.... a aj rada, musis sa sam rozhodnut podla toho ako chces pult vyuzivat ..... pokial aj ako zvukovku, tak denon .... pokial ako image k playerom,tak pioneer .... nemyslim si vsak, ze 800ka ma kvalitnejsi efektor, len denon ma trosku iny na ovladanie, ale to je o zvyku ....colour FX by som uvital aj ja, no moznosti konektivity mi to zas vynahradili aj s absenciou digitalnych vstupov .... este k efektoru,je celkom mozne, ze denon vyda novy firmware nakolko, je to dost preferovany pult k novym SC3900kam .... netvrdim to na 100%, no debat okolo toho je na ich fore dost .... za seba, ja som s pultom spokojny, slape v pohode, pri kupe som sa dost riadil aj pomerom vykon/cena .... a tam je Denon daleko vpredu

Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
-
Těžká volba
.
Osobně bych si k CDJ 1k vzal DJM 800. Přecejenom to k sobě jde i designově a budeš tím mít kompletní standardní top sestavu (byť teda 2 roky překonané generace). Kdybych měl playery od Denonu nebo gramce, vzal bych si určitě spíše ten Denon.
Já bych jinak řekl, že jsi to shrnul pěkně. DJM 800 má digitální vstupy (víceméně jen malé+) a lepší efektor. Tím "lepší" myslim hlavně to, že jsou tam fyzicky vlastně efektory 2 díky C-FX. Já osobně C-FX používám na všech DJM častěji než beat efektor.
Ten Denon je modernější, levnější, má mírně lepší zvuk a zvukovou kartu. Víc je to asi o osobních pereferencích.
V dnešní době stojí taky za úvahu kombinace X1600 + RMX 1000. Po funkční stránce pak budeš velmi daleko od DJM 800 a cenou celkem minimálně. Případně i levnější kombinace X1100 a RMX 1000 nebo DJM 5000 a RMX 1000.

Osobně bych si k CDJ 1k vzal DJM 800. Přecejenom to k sobě jde i designově a budeš tím mít kompletní standardní top sestavu (byť teda 2 roky překonané generace). Kdybych měl playery od Denonu nebo gramce, vzal bych si určitě spíše ten Denon.
Já bych jinak řekl, že jsi to shrnul pěkně. DJM 800 má digitální vstupy (víceméně jen malé+) a lepší efektor. Tím "lepší" myslim hlavně to, že jsou tam fyzicky vlastně efektory 2 díky C-FX. Já osobně C-FX používám na všech DJM častěji než beat efektor.
Ten Denon je modernější, levnější, má mírně lepší zvuk a zvukovou kartu. Víc je to asi o osobních pereferencích.
V dnešní době stojí taky za úvahu kombinace X1600 + RMX 1000. Po funkční stránce pak budeš velmi daleko od DJM 800 a cenou celkem minimálně. Případně i levnější kombinace X1100 a RMX 1000 nebo DJM 5000 a RMX 1000.
-
Děkuju hoši za Váš názor. Asi nakonec zvolím tu DJM 800. Už jsem na ní párkrát hrál a dost mi vyhovuje ten denon by pro mě byla taková sázka do loterie a co se týče konektivity tak to budu časem řešit bud upgrade playerů a nebo zvuková karta od traktoru. Díky
2x Pioneer CDJ 1000 MkIII, Reelop RMX-30
a co tak allen heath xone 92 ? pripadne 42
ked mas špičkove prehravace preco si nekupis spickovy mix ??
ked mas špičkove prehravace preco si nekupis spickovy mix ??
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500