Zdravím vás.
Mám v pláne si zadovážit cd playere a mixpult a rozhodujem sa nad novým setom- 2x DENON-S1200 a DENON-DN-X1100 za 1347€
alebo nad ojazdeným- Pioneer DJM 800 + 2x Pioneer CDJ 800 mMKII +case Road Ready za 1250€. Celkom my na tých pinčkoch vadí že nepodporujú hranie z usb klúča.
Aká je podla vás lepšia volba?
Díky moc za rady.
Denon alebo Pioneer
Re: Denon alebo Pioneer
s touto otázkou si podla mňa zaťal zasa do osieho hniezda
ja verím tomu že tu budeš mať 90% príspevkov za PIO
PIO - staršie, síce držia a šlapú stále, nevýhoda - absencia USB, použite so softom - ďalšia investícia do zvukovky (serato/native), bohužiaľ celková "zarytosť" drvivej väčšiny na túto značku že je TOP (čo nie vždy je pravda)
DENON - USB, CD, MIDI. kompaktné , šikovné, možnosť bez ďalšej investície použiť so softom (majú zabudovanú zvukovku) , kvalitné prevedenie.
ja osobne by som šiel do Denonu, presne kôli tomu USB a možnosti ovládať traktor

ja verím tomu že tu budeš mať 90% príspevkov za PIO

PIO - staršie, síce držia a šlapú stále, nevýhoda - absencia USB, použite so softom - ďalšia investícia do zvukovky (serato/native), bohužiaľ celková "zarytosť" drvivej väčšiny na túto značku že je TOP (čo nie vždy je pravda)
DENON - USB, CD, MIDI. kompaktné , šikovné, možnosť bez ďalšej investície použiť so softom (majú zabudovanú zvukovku) , kvalitné prevedenie.
ja osobne by som šiel do Denonu, presne kôli tomu USB a možnosti ovládať traktor

Re: Denon alebo Pioneer
s1200 nie su zle ale pincky jednoznacne vyhravaju co sa tyka workflow,
jedna vec co mi na tych denonoch masivne vadila aj ked kazdemu nemusi je, ze nemozes naraz pracovat s jogom a pitch faderom
jedna vec co mi na tych denonoch masivne vadila aj ked kazdemu nemusi je, ze nemozes naraz pracovat s jogom a pitch faderom