Co koupit? denon dn mc 3000 vs reloop jockey 3 remix
Co koupit? denon dn mc 3000 vs reloop jockey 3 remix
Zdravim chci se zeptat ktery z techto kontroleru je lepsi uvazuju nad nekterym z nich oba dva sou do 9 tisic coz je pro me prijatelna cena a tak se chci zeptat na plusy a minusy techto produktu a kteremu by ste dali prednost diky 

-
Re: Co koupit? denon dn mc 3000 vs reloop jockey 3 remix
Já hledal kontroler do 10tis strop na začátku září a po opravdu důkladném výběru nezůstal žádný jiný kandidát který by se v této ceně mohl vyrovnat právě tomuto Reloopu (takže už ho mám dva týdny doma). Uznávám že původní cena kolem 13tis už tak zajímavá nebyla,ale takto je to pecka. Ovšem musím dodat že jedna z věcí kterou jsem velmi preferoval při výběru byla možnost použít kontroler v případě nouze i jako samostatný mixák s připojenými gramofony a bez nutnosti PC. Ale i kdyby si nikdy toto využít nehodlal,stejně je to koupě kterou nemůžu jinak než doporučit.
Diky za nazor dost si to cenim ze je tu taka rychla reakce denon prave taky muzu pouzit jako externi mix a taky je to jedna z priorit ale prave mi slo oto ktery znich je kvalitnejsi ci vynika v necem o proti druhemu byl sem nejdriv nakloneny pro denon ale potom se mi prave zalibil taky ten to reloop tak sem na vaskach ktery koupit a ucinit tak treba lepsi rozhodnuti jeste jednou dik za nazor treba se tu nekdo najde kdo mel oba dva v rukach 

a jak jsi přišel na to žeo 3000 se dá použít jako externí mix? Jinak obecně bych sice věřil, co se týče kvality provedení, tomu Denonu, je ale fakt že Reloop remix má celkem kvalitní komponenty, slušný fadery Alpha Pro longlife a taky oproti všem ostatním reloopům včetně Terminalu, o třídu lepší zvukovku. Jediný čeho se trochu bojim, jsou vrchní potenciometry na efekty, zdá se mi, že se s nima bude muset hodně kroutit, než se dostaneš u efektu z minima do maxima, ale třeba se pletu, v ruce jsem ho neměl, jen starší Contour, a tam to tak bohužel je, což pro rychlou změnu efektu neni, a to mě osobně celkem sere...
Moje chyba prehlidl sem to je tam zapojeni externich zarizeni ale jen ovladani za pomoci sw tak moje chyba s temi potenciometry nevim to by mohl kdyz tak napsat kolega co tu psal
prave denon je kvalita tak bych chtel mit jistotu nez bych koupil jako urcite neprohloupim ani jednim produktem ale zacina ee mi ten reloop dost libit 

hele je to o tom co budeš chtít, resp. co je pro tebe prioritou. Příkladem, pokud z nějakého důvodu potřebuješ mít v kontroleru i možnost využít ho jako externí mix, tak ten reloop je za ty peníze jasná volba. Jednoduše i protože že Denon tu možnost nemá 
Pak je to taky o tom, přes jaký software chceš hrát. Mě by se třeba líbila i varianta Denonu MC2000 přes Serato

Pak je to taky o tom, přes jaký software chceš hrát. Mě by se třeba líbila i varianta Denonu MC2000 přes Serato

Pouzivam traktor 2 pro tak chci taky u nej zustat jen se chci jeste zeptat ohledne zvukove karty jelikoz u tady toho denonu je pry novejsi karta nez v 6000 a tak me zajma jestli treba reloop nema lepsi nebo naopak kdyz uz to tu bylo zminene o proti jinym typum reloopu
ale sem ted vic nakloneny pro ten reloop
tak dekuji za odpovedi lepsi se zeptat i kdyz asi hloupe nez mlcet a nezeptat se na zkusenosti