zapojení sluchátek s virtual dj

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
DjO...

zapojení sluchátek s virtual dj

Příspěvek od DjO... »

ahoj....nejdou mi zapojit sluchatka přes pc k virtual dj...hral jsem přes mix tak jsem je mel zapojené přes něj..ale ted když je zapojim do zvukové karty přímo na pc a v programu si zvolím připojení pc+sluchátka tak sice hrají ale bud mi hraje na pravem sluchadle levej a pravej kanal zároven a naopak a nebo v obou jen jeden kanal vždy....měl někdo někdy s tímto problémy?díky za případné rady...pavel

DJ Patrix

Re: zapojení sluchátek s virtual dj

Příspěvek od DJ Patrix »

Akú máš zvukovú kartu ? ja mám normálnu Realtek AC 97 7.1 ...Proste do rear šupni master(alebo tvoj mixpult, rozdelene kanály na šavle) a do front sluchátka.. nastav moznost pc + sluchatka + repro .. a zvukovku 4.1 .. ja to mám tak ze pc k repro su front.. (zeleny jack) , na nich mám sluchátka.. a hifi vežu mám na rear ( čierny jack) a to je master... :wink:

fb_lukáš2

Re: zapojení sluchátek s virtual dj

Příspěvek od fb_lukáš2 »

ahoj tak to já mám jiný problém z pc přes bluetooth do repráku dobrý, přepnu na sluchátka hraje reprák jeden song pc duhý, připojim mixák chci to rozdělit a oboje hraje do jednoho jak reprák tak pc. V nastaveni pc-repro-sluchátka. shlédnul jsem kdejaké video a že bych z toho byl chytrý tak to ne.

Odpovědět