Xone 92 - Má nějaké výhody než lepší zvuk ?
Pokud ano napište jaké, moc by mě to zajímal, zrovna uvažuji o jeho koupě, ale spíše dam přednost PIONEERU DJM 800 ... Sice ten zvuk je slabší, ale efekty má na jedničku....
Tak sem hoďte nějaký názor. Jnak cenově jsou si skoro podobný.
Pokud ano napište jaké, moc by mě to zajímal, zrovna uvažuji o jeho koupě, ale spíše dam přednost PIONEERU DJM 800 ... Sice ten zvuk je slabší, ale efekty má na jedničku....
Tak sem hoďte nějaký názor. Jnak cenově jsou si skoro podobný.
XONE
tak co už vím
, taky jsem se rozhodoval a už vím, že to bude XONE a ne DJM 800 - pincka mají zas všichni, ale tento mix málokdo, tak proč se nelišit? Má hlavně 4 korekce a bezvadné filtry, mix je analog a postaven jako tank, vše je pevné, ale chodí neuvěřitelně lehce...zvuk je na vyšší úrovni už jen kvůli korekcím a celkově A&H je studiová technika, a zvukaři ví...prostě se pak přikoupí Kaoss pad a je to pincek na Xtou
))) čusec...

Už ho mám doma (Napůjčení) a tak si ho jen testuji. Velké mínus je v ovladatëlnosti mezi korekcema, jsou příliž blízko sebe, další mínu - efekt je jen propracovanější Filtr. Pak Kladná stránka, feadry jsou super, dobře lítají, zvukově mi příde taky dobrý.... Jinak celkem ta cena mě zaráží, vyděl bych ho tak do 32000 tisíc a né za 39999,- ... U toho Pioneeru je méně kvalitních věsí ale ty efekty jsou lahodné a je daleko lépe ovladatelnější ... Ale jinak vládne ANALOG =) .. Zone .. - lepší zvuk ..
XONE
No, jak už kolega psal...korekce jsou blízko sebe, ale jak jinak? Jsou 4 a při zachování standartních rozměrů to jinak nešlo, ale pracovat s nimi jde...je to o zvyku! Nehraju ožralý...mix je analog a filtry k tomu patří a u XONE se podařily...umí i příjemný flanger, což se o DJM 800 říct nedá
a nic nebrání koupit Kaoss pad 3, mix má MIDI, takže non problem! A efektů je najednou 10x víc než u Pioneeru. Cena je úměrná kvalitě...taky startovala někde na 69000,- je to daň za kvalitní zboží...vedle A&H bych stavěl už jen Rane, nebo Mackie...pincek je všude a to už je mainstream
ať se tedy každý rozhodne jak chce...

Jako hlavně se nemůže pincek ani náhodou rovnat allen a heatu kvalitou, prostě AaH vydrží daleko dýl, jestliže je průměrná životnost pincku v klubu (v klubu, ne doma!) 3-4 roky, tak u AaH je to tak 8-10 let. A to je kurwa znát! Pak najednou zjistíte, že ta cena je nejen odpovídající, ale ještě docela slušná!!!
Já vím že Zone 92 v životnosti je leší než Pioneer 800ka, ale mrzímě že Zonee je ošizen o nějaké ty další efekty ..Kdyby měl alespoň 5 efektů, které se dají za všech situasí používat, tak ho beru všema deseti. Narozdíl Pioneer jich má mnohem výc a chlubý se 2 zvukovkama, souhlasím s tím že mi dlouho nevydrží ... Jinak co se týče zvuku, tak v klubu to není asi moc znát ten rozdíl mezi Poi. 800kou a Zonem 92
2 DJ Smar: Jak se hraje na 4 pasmove korekce? Velice by me to zajimalo, prece jen pri prechodech mezi tracky tam mas o jeden prechod navic, tedy pokud michas pres korekce...
Xone 92 s Kaoss padem da asi pincku na zadek:
- kdysy jsem pouzival prvni verzi tohoto efektoru a ovladani 2 parametru efektu jednim prstem je skvela vec
-efektak sebou muzes vzit kamkoliv, pult samozrejme take, ale ten je uz rozmerove trochu jinde
Xone 92 s Kaoss padem da asi pincku na zadek:
- kdysy jsem pouzival prvni verzi tohoto efektoru a ovladani 2 parametru efektu jednim prstem je skvela vec

-efektak sebou muzes vzit kamkoliv, pult samozrejme take, ale ten je uz rozmerove trochu jinde

Stereoman: No mít čtyři korekce je úžasná věc, když upneš basák, tak jakoby když střeďák ti začne zničeho nic vydávat basyté tony... Těžko se to popisuje, ale je to pěkné a když míchám tak to mohu udělat přez tisíc zúůsobů... Je do opravdu dokonalá vychytávka, ale jinak mě fakt štve, že mezi nima je hodně málo míst,...
-