Výstupy u Traktoru

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
skautik
Příspěvky: 6
Registrován: 17 dub 2010 16:23

Výstupy u Traktoru

Příspěvek od skautik » 17 dub 2010 23:01

Zdravím.
Pročítal jsem to tady, ale nenašel jsem kloudnou odpověď...
Potřeboval bych poradit, jestli jde nějak provést u Traktoru 3.1.3. toto:
1) Jeden výstup mít do éteru a hrát na něm
2) Druhý výstup mít do sluchátek a taky na něm hrát
Jedná se tedy o to, aby, pokud hraju něco ven, jsem mohl ve sluchátkách chystat další mix.
Vím, že se to dá nastavit "Preferences" pod položkou Audio Setup (nebo tak nějak), ale protože mám notebook, dělá mi to problém. (NA normalním PC to taky nerozjedu) Kamarád mi říkal, že by to mělo jít, ale už bohužel zapoměl jak, takže snad se nesplet a nějak to půjde...Díky za každou odpověď

P.S. Zvukovka - Realtek HD Audio

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Výstupy u Traktoru

Příspěvek od DjMatisS » 17 dub 2010 23:20

HD audio je kodek :D Potřebuješ idealně externí zvukovou kartu, jako například Native Instruments Audio 2DJ, nebo přinejmenším integroovanou 5.1. V Notebooku je to problem.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

skautik
Příspěvky: 6
Registrován: 17 dub 2010 16:23

Re: Výstupy u Traktoru

Příspěvek od skautik » 18 dub 2010 08:32

DjMatisS píše:HD audio je kodek :D Potřebuješ idealně externí zvukovou kartu, jako například Native Instruments Audio 2DJ, nebo přinejmenším integroovanou 5.1. V Notebooku je to problem.
Jakože jo, jasně :lol: Ale dík za radu, zkusím to nějak vymáknout ;)

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Výstupy u Traktoru

Příspěvek od crewy » 18 dub 2010 19:18

zaškrni inter v mode mixing, pak dej v output monitor kanal 0 a zaškrni mono, a u output master dej kanal 1 a zas mono, oba dva kanaly dávej do levé strany a pojede to, akorát že mono.všechno najdeš v output routing v settings

skautik
Příspěvky: 6
Registrován: 17 dub 2010 16:23

Re: Výstupy u Traktoru

Příspěvek od skautik » 19 dub 2010 18:15

crewy píše:zaškrni inter v mode mixing, pak dej v output monitor kanal 0 a zaškrni mono, a u output master dej kanal 1 a zas mono, oba dva kanaly dávej do levé strany a pojede to, akorát že mono.všechno najdeš v output routing v settings
..a mělo by to jít na tom notebooku? Bo mě to nejde o podle toho nastavení...jakože zkusil jsem snad už všechny možnosti a nejde. Navíc si myslím, že chyba bude u té zvukovky, podle technického stavu by to odpovídalo.

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Výstupy u Traktoru

Příspěvek od crewy » 19 dub 2010 18:52

já mám HP compag nc 6320 a mám taky jen jeden stereo kanal, a frčí mě to, ted jsem zjistil že máš traktor 3.1.3 a já to psal na traktor pro, ale taky mám ovladač Realtek HD audio. pak to sem napíšu na ten tvuj traktor,ale frčelo mě to i tak

skautik
Příspěvky: 6
Registrován: 17 dub 2010 16:23

Re: Výstupy u Traktoru

Příspěvek od skautik » 20 dub 2010 06:44

Aha, tady bude asi problém. Ten Realtek mám doma na normálním PC a zvukovku 7.1, kde by to mělo fičet, Potřebovali bychom to ale rozjet na tom noťasu, kde je akorát stereo...

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Výstupy u Traktoru

Příspěvek od hoolifan » 20 dub 2010 08:20

nejjednodussi varianta,vez ktere se u toho booku bohuzel neobejdes je extreni zvukovka..jak tady uz bylo napsano idealne audio2d
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Odpovědět