Výběr sluchátek do cca 3500 na poslech hudby

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
Ritchma

Výběr sluchátek do cca 3500 na poslech hudby

Příspěvek od Ritchma »

Chtěl bych si udělat radost a koupit si nějaký opravdu kvalitní sluchátka na poslech hudby (DnB, trance apod.). V tomhle se moc neorientuju takže bych opravdu uvítal pomoc.
Pročet jsem toho mraky, jenže zatimco jedni doporučujou jedno, druhý o tom napíšou že je to starej dávno překonanej výrobek.
Koukal jsem na stanton 3000DJ, reloop RHP10 nebo Sennheiser HD555
A druhej dotaz jelikož jsem omezenej pouze na ntb, jakou externí zvukovku k tomu vybrat aby to hrálo. Předem díky za názory :)

Ritchma

Re: Výběr sluchátek do cca 3500 na poslech hudby

Příspěvek od Ritchma »

Ještě jsem zapomněl na moje favority - pioneer HDJ 1000

Azu

Příspěvek od Azu »

Krom těch Sennheiserů si nám tu vyjmenoval snad všechna sluchátka která rozhodně brát nemáš :-)

Takže správná volba je Technics RP-DJ 1200 Black, možná případně Pioneer HDJ 500 BLACK ty budou konstrukční kvalitou v pohodě
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Ritchma

Příspěvek od Ritchma »

jak jsou na tom zvukově ty pio 500 vs 1000? Proč ne ten 1000 model? Parametrově se zdaj být zajímavější.
Bych klidně někam zašel a zkusil si to poslechnout, ale bohužel tady nemůžu sehnat žádnej obchod kde by něco takovýho měli k vyzkoušení, tady takový věci snad nikdo neřeší :(

Azu

Příspěvek od Azu »

Tady nejde o to jak hrajou, ale všechny tebou vyjmenovaná sluchátka se ti velmi brzo sama od sebe rozpadnou díky své mizerné konstrukční kvalitě a materiálům
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Ritchma

Příspěvek od Ritchma »

To se to opravdu rozpadne i když je to čistě na domácí poslech hudby?
Já bych zase nerad koupil sice konstrukčně kvalitní sluchátka, ale zvukově ne až tak dobrý.
Jaký jsou zvukově ty pio 500 vs 1000? Je to pro někoho kdo nikdy neměl pořádný sluchátka velkej rozdíl nebo ne? BTW kamarád má všema zatracovaný sony MDR 700 tři roky, používá je téměř denně a jsou jak nový...

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

Ritchma píše:To se to opravdu rozpadne i když je to čistě na domácí poslech hudby?
Já bych zase nerad koupil sice konstrukčně kvalitní sluchátka, ale zvukově ne až tak dobrý.
Jaký jsou zvukově ty pio 500 vs 1000? Je to pro někoho kdo nikdy neměl pořádný sluchátka velkej rozdíl nebo ne? BTW kamarád má všema zatracovaný sony MDR 700 tři roky, používá je téměř denně a jsou jak nový...
Zase tak děsné to není... používal jsem HDJ 1000 několik let i k DJingu, staral jsem se o ně, a vydržela (asi po 3 letech prasknul kloub).

Ale HDJ 500 zvukově nebudou špatné... šáhl bych po nich fakt raději po nich.

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

HDJ 500 nejsou vůbec špatné. Zvukově jsou srovnatelné s HDJ 1000. Sice mají o něco horší parametry, ale rozdíl (alespoň podle mě) není patrný...Původně jsem si je chtěl koupit, ale nakonec jsem za perfektní sehnal HDJ 2000...

Odpovědět