Traktor Z2
Traktor Z2
Zdravím v blízkej dobe plánujem kupovať nový mix a dosť ma zaujal práve Z2, máte sním dáke skúsenosti ?? Mám doma gramce chcem ísť s timecodou časom možno only vynil, hudbu moc neškatulkujem a zadrtím si rád Dnb, techno-minimal-house a trošku by som si aj poskrečoval. Neviem sa rozhodnúť či kúpiť radšej A8 plus X1 alebo to vykryjem týmto mixom. Ďakujem za každú info
Re: Traktor Z2
Ma to svoje vyhody i nevyhody
vyhody, je to kompaktni, nemotaj se ti tam dalsi kabely
nevyhody, kdyz chces nekde hrat, tak musis si tahat mix a nekde v klubu ti ani prepojeni mixu nedovoli, ale pokud hrajes na akcich pouze se svym vybavenim, tahle nevyhoda pada
dalsi nevyhoda je, ze kvalitni analogovej mix, pokud se o nej staras ti vydrzi leta a je celkem dobre opravitelnej i v neautorizovanejch servisech v techle digitalnich masinach je o dost vic veci, ktery se muzou posrat a pokud se poserou, tak za opravu zaplatis majlant
vyhody, je to kompaktni, nemotaj se ti tam dalsi kabely
nevyhody, kdyz chces nekde hrat, tak musis si tahat mix a nekde v klubu ti ani prepojeni mixu nedovoli, ale pokud hrajes na akcich pouze se svym vybavenim, tahle nevyhoda pada
dalsi nevyhoda je, ze kvalitni analogovej mix, pokud se o nej staras ti vydrzi leta a je celkem dobre opravitelnej i v neautorizovanejch servisech v techle digitalnich masinach je o dost vic veci, ktery se muzou posrat a pokud se poserou, tak za opravu zaplatis majlant