Technics RP-DH

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Bobo69
Vybavení

Technics RP-DH

Příspěvek od Bobo69 »

Technics RP-DH 1200 .Jakej máte názor na tyto sluchátka? Dnes sem je koupil a mám za to že docela dost postrádají vejšky...Někdo mi tvrdil že se musi rozehrát...ale toto plati u Hifi beden ne?
Naposledy upravil(a) Bobo69 dne 25 zář 2015 11:24, celkem upraveno 1 x.

stereoman

Re: Technics RP-DH

Příspěvek od stereoman »

Mela by to byt pravda, ale ja s tim zadne prakticke zkusenosti nemam. Melo by dojit k uvolneni membrany a tedy k mozne zmene zvukoveho projevu. Ja osobne jsem u mych HD25 nepozoroval zadnou zmenu zvuku po vybaleni a po rozehrati, ale treba je to tim, ze jsem hluchy :lol: . Dej jim 3 dny nonstop pokourit (pripoj na ne treba ipod) a zkus to znova. Pak napis, zda nastala zmena.

Slabsi vysky pocituji temer u vsech sluchatek od HD25 smerem dolu 8) .

b.bounce

Příspěvek od b.bounce »

Líbí se mi všechny příspěvky od Stereomana ohledně sluchátek :-D HD 25 a pak FAK OOOOF :-D avšak je to pravda pravdoucí :-)

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Tak HD25 proste nasadili latku pod kterou nejsem v oblasti DJingu a produkce ochoten jit. To je asi tak , jako kdyby jsi prvne brousil Jennu Jameson (HD25) a pak mel napr. Hanychovou (ta je tak nekde mezi Teslou a tema Technicsama :lol: )...

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

HD 25 se nekomu libi..mne ne...

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Podle vzhledu si vetsinou vybiram rostenky za ucelem vymeny genetickych informaci. U sluchatek mi je to celkem fuk. Me nevadi, ze HD25 vypadaji jak sluchatka od walkmana. Hlavni je, ze maji super zvuk a hodne vydrzi :!:

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

HD25 vypadaji jak sluchatka od walkmana...sluchatka tohoto typu si neda k walkmanu ani kráva..

matuli

Příspěvek od matuli »

Kvalitnejsie sluchatka (aj repro) skutocne menia zvuk po case, vacsinou k lepsiemu. Skus si pogooglit "white noise" je to vlastne šum ktory si pustis do sluchatok a oni sa rozohreju, niekde (neviem to najst) som cital, ze to dokaze zvyraznit vysky.
Ale neskusal som to, ja rozohrievam sluchatka na hudbe, ktoru pocuvam.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Jo to znam ...Dostaljsem to k Hifi reprosoustavě... je to na cd pod nazvem zahořovací disk.... ale je to jen pro reprosoustavy..

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

matuli píše:Kvalitnejsie sluchatka (aj repro) skutocne menia zvuk po case, vacsinou k lepsiemu. Skus si pogooglit "white noise" je to vlastne šum ktory si pustis do sluchatok a oni sa rozohreju, niekde (neviem to najst) som cital, ze to dokaze zvyraznit vysky.
Ale neskusal som to, ja rozohrievam sluchatka na hudbe, ktoru pocuvam.
white noise to nie je, ale pink nosie .... ruzovy sum ...je to kolisavy zvuk alebo sum.... skusal som to na Koss Porta Pro ked som ich kupi a skusal "zahorovat", vysledok takmer ziadny, no dlhodobejsim pouzivanim sa rozdiel da zistit aj hluchemu...ja mam kosy uz niekolko rokov, takmer denno denne pouzivane a dcere som bral druhe ako darcek k meninam, lebo sa jej pacili moje a aj po 3/4 roku jej pouzivania, moje hraju inak ... viac-menej to plati aj pri repro
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

stereoman,nie si hluchý. Hd 25mk2 by mali byť už "burn in". Na mojich mk1 to bolo počuť dosť. Basy zo začiatku boli dutejšie,stredy trocha ostrejšie,výšky mierne tlmené. Keď som porovnal moje cca 2ročné mk1 a sestrine nové mk2,boli "skoro" rovnaké. Nehovorím,že pri mk2 sa po rozohriati nemení zvuk,ale nie je to až tak veľmi počuteľné ako pri mk1. Niekde na tomto fóre som sa už na túto tému vyjadroval.

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Bobo69 píše:HD25 vypadaji jak sluchatka od walkmana...sluchatka tohoto typu si neda k walkmanu ani kráva..
To by ses teda divil. HD25 obcas na ulicich vydivam :!: Ja osobne jsem take premyslel, ze by je nosil i ven, ale mam krouceny kabel + mi to prijde i trochu nebezpecne. Prece jen ten kraval v nich ve spolupraci velkym utlumem by na ulici nemusel delat dobrotu.

Proto na venek nosim pecky, protoze tam kdyz nekdo zatroubi, tak to sluchatka prehlusi.

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Když jsou tak dobre tak proč třeba takovej Armin,Tiesto,Rony.K a jini hrajou na techto Technicsech?? Asi zas tak good nejsou..Že někomu sedi tak at sedí.. tak to je. Ani Radek Hulán není pro mne buh..ktereho by někdo poslouchal..

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Schvalne jestli vis, proc tomu tak je? Nejlepsim prikladem za vsechny je Tiesto. Nejdriv hral na sonace a rikal, jak jsou super :lol: . Pak presel na Stantony a ted hraje na Technicsy...

Proc hral na tyto znacky? Protoze ho tyto firmy sponzorovali. Nerikam, ze ta sluchatka jsou spatna, ale to ze na ne hraji vyse jmenovani jeste neni znamka kvality. Na HD25 hrala take spousta znamych DJs, ale v tomto pripade jim za to nikdo nedal ani kacku. Az nekdy budes svetkem ziveho vysilani do TV, zkus se schvalne podivat jake sluchatka nosi na hlavach kameramani ;)

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

kameramani,komentatori boxu,futbalu,dostihov,formule... Ale pravdou je aj to,že nie každému sedia na hlave,niekto má rád väčšie (okolo uší). Ku tvojmu problému:skús ich čo najviac používať,ako už bolo vyššie písané,po čase by sa mala trocha zmeniť charakteristika zvuku. Ak sa tak nestane,tak podľa zákona (u nás na svk,u vás neviem) máš 14 dní na vrátenie tovaru, zakúpeného cez eshop.

Odpovědět