Zdravim forum,
koupil jsem si tato sluchátka a po první akci začalo při nejnižších basech rezonovat pravé sluchátko. Je to takový jemný cvrkot, ale dost ruší pocit čistoty zvuku. Myslíte, že je to na reklamaci?
Technics RP-DH 1200
Technics RP-DH 1200
Pioneer CDJ+DJM+HDJ 2000+Senn HD-25 / www.jameslurk.dj
Re: Technics RP-DH 1200
ja bych rekl ze urcite. Tato sluchatka vlastnim a nebyl zadny problem ani po deseti akcich v extremni hlasitosti. A stale hraji výtečně. Asi náhoda, špatněj kus, reklamaci by ti měli vzít, pokud jim to prokážeš.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Reklamovat to můžeš, ale pochybuju že ti to někdo uzná, je to stejný jako s reprákama v bednách, záleží co si do toho pustil za frekvence keeré dokážou to sluchátko nebo reprák odrovnat.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
nebo taky do jakeho mixaku jsi je zapojil. xD Na akci u kamose je preventivne nezapojuju do jeho mixu DJX700 (Behringer) protože už to par sluchatek odpravilo...
Tak buď jsem za pár dnů ohluchl a nebo to vrčení vymizelo. Je toto možné? Hraný byly na nějakym lepším mixu od Rodecu.
Nekdy tohle zpusobuje treba chlup nebo vlas kterej se ti tim potahem dostane na membranu a tam pak rezonuje a je to hodne znat...Takze poradne profouknout a je to v cajku.
Ještě jeden detajlistický dotaz - jdou vám taky tolik slyšet pružiny při otáčení mušlí?
ano, celkově jsou hodně slyšet. To je jediná věc co mi na techto sluchnach trochu vadi. Ten zvuk je totiž dost brutální xD