Technics RP-DH 1200 - kablik

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
DJ Houbak

Technics RP-DH 1200 - kablik

Příspěvek od DJ Houbak »

bohuzel je odrovnany kablik jinak receno kdyz snim hybnu u sluchatka sem tam naskoci a povetsinou vubec, nejdrive jen prave coz mi nevadilo hraji na leve, ale ted uz zlobi obe. Prece jen tyto sluchatka nejsou jeste porad levna zalezitost tak se chci zeptat jestli nekdo nevite kde sehnat nahradni dekuji...

CrissC

Re: Technics RP-DH 1200 - kablik

Příspěvek od CrissC »

koupit si pájku, vykuchat jacka, napájet kabely a je to :D!

crewy

Příspěvek od crewy »

nevím jak je to rešené to připojení do sluchátek ale někdy stačí jehlou vystrčit ty kontakty dovnitř aby lepe přilehaly(pokud se jedná o jack) a nemusíš ani kuchat

DJ Houbak

Příspěvek od DJ Houbak »

crewy píše:nevím jak je to rešené to připojení do sluchátek ale někdy stačí jehlou vystrčit ty kontakty dovnitř aby lepe přilehaly(pokud se jedná o jack) a nemusíš ani kuchat
uvnitr je zamykaci jack spatne se to popisuje proto hledam novy:)

crewy

Příspěvek od crewy »

tak zkus povystrčit ty drátky co jsou tam,mě to dělalo v redukci 3,5mm na 6,3mm jack. nemusel jsem nic pájet, ajestli na to existuje nový kábel tak se zkus zeptat v prodance.cz

poharik

Příspěvek od poharik »

najlepsie spravis ak ten stary odstiknes, kupis v obchode v radioamaterovi nejaky poriadny jack a ten napajas nanovo. Tak som spravil s mojimi sony 700 sluchadlami. Kupil som este kvalitnejsi jack ako bol ten pobodny ( nejaky celokovovy ohnuty o 90 stupnov taliansky ) a spokojnost.
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61

JamesLurk

Příspěvek od JamesLurk »

Přesně tak, v Prodance maj ten kabel jako standartní příslušenoství k těm sluchátkům. Proto je vyndávací, aby se dal v případě potřeby bezproblémově vyměnit.
Pioneer CDJ+DJM+HDJ 2000+Senn HD-25 / www.jameslurk.dj

Odpovědět