STANTON 2000 záhada

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
JACK KINGMASTER

STANTON 2000 záhada

Příspěvek od JACK KINGMASTER »

Zdravím zde přítomné.
Poslední dobou mě hryže jedna myšlenka a tak bych se zeptal zde přítomných jestli už měli nějakou zkušenost s následujícím problémem.Před časem na jedne akci mi kamarád na mixu RMX 40 reloop extremě přehulil stantony.prostě na max.
(opilost byla jeden z důvodu.) Avšak na další akci jsem zjistil (také na RMX40) že hrají njak jinak než když byly nové.Abych to popsal basy praskaly jako nějaké ne moc výrazné středy a zjistil jsem že to cvakáni neni slyšet přes vocaly pisniček apodobně a proto jsem nebyl schopen precizního mixu.ve sluchátkach jsem prostě basy na sobě a vyšky sedět neslyšel.Po velkem zesílení už se sluchátka třepala a membrány vyluzovaly takové zahuhlany silne basy s dozvěnou které překryvaly už jakekoliv chyby.Co vychazelo z mixu po vyjetí šavlí asi nemá cenu říkat.(ve sluchátkach prostě ohromě řvou středy a basy skoro nejsou slyšet a vyšky také ne)Naštval jsem se a koupil ty samá sluchátka Stanton.Na nových jsem uspěšně také na mixu rmx40 odehral asi 6 akcí.Ale včera se problem vrátil.Přehulene nikdy moc nebyly. Napadla mě myšlenka co když stanon dělá membray tak divně že po silnějším zesílení zcela změní charakteristiku a už nehrají tak čistě a CVAKAVĚ JAKO NA ZAČÁTKU.Možná jsem měl smůlu na kus. Jestli mi rozumíte Stantony se mi líbí proto protože at již se tam zpiva nebo vrže electro slyšim v pozadí výrazne cvakaní basů a výšek a byl jsem schopen precizně srovnat do 10 sekund právě dle výšek které cvakaly přesně na sobě.

Myslíte že je možné aby tohle sluchátka udělala? Jestli ano potom si vemu raději 215ky senny.S němi jsem hral a typicky cvakajici velmi přesny zvuk mne doprovázel po celou dobu hraní.

Děkuji za jakoukoliv reakci věřim,že zde mnoho zkušených jako je AZU najde klíč k memu problemu. (na AUDIO chodim pravidelně tudiš popíram mou chybu stejně jako to že včera jsem vůbec nepil práve proto abych vyzkoušel stantony)

Díky moc a přeji příjemný den
Reloop RMP-2

JACK KINGMASTER

Re: STANTON 2000 záhada

nikdo nic nevi? jestli by to opravdu mohlo byt přebuzenýma membranama? :?: :?:
Reloop RMP-2

microgenius

Příspěvek od microgenius »

ja si myslim ze to mas prekotlene a proste to bude porad rezonovat a nic stim neudelas bejt tebou zkusim reklamovat nebo koupit nove :|
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

JACK KINGMASTER

MĚ Z TOHO TREFÍ Určitě ano a to jsem je šetřil ! Určo jsem si je vzal ze špatne serie :( vidim že Téčka budou to pravé :(
Reloop RMP-2

microgenius

JACK KINGMASTER píše:MĚ Z TOHO TREFÍ Určitě ano a to jsem je šetřil ! Určo jsem si je vzal ze špatne serie :( vidim že Téčka budou to pravé :(
tady nejde o ot ze to byl spatnej kus ale proste kdyz je prevaris tak ti odejdou skoro kazda sluchatka a stim nic neudelas

JACK KINGMASTER

asi ano...

mas pravdu protoze to co ted vyluzuji jsou takove chrcive stredobasy..ani vysky uz to nedava cinkavě...tak nemam dle ceho michat bo pres vocal proste neslysim nic :(
Reloop RMP-2

microgenius

JACK KINGMASTER píše:asi ano...

mas pravdu protoze to co ted vyluzuji jsou takove chrcive stredobasy..ani vysky uz to nedava cinkavě...tak nemam dle ceho michat bo pres vocal proste neslysim nic :(

to je normlani takova sluchatka sou na odpis stema uz nic neudelas akorat je muzes rozebrat a kouknout dovnitr jinak bejt tebou prste byc si sluchatka hlidal me kdyby nekdo prehulil sluchatka tak o nej neco omlatim protoze pochybuju ze ti da penize na nove

Odpovědět