Nazdar
V lednu bych rád investoval do nějakých sluchátek..měly by být kloubové..něco vydržet..odpojitelny kabel kdyby neměli přežiju...a hlavně dobrý zvuk..napadly mě pia 1000 sice na domácí hraní možna luxus (spíš jsem chtěl stanton 2000) ale říkam si že to je asi investice do budoucna můžete mi říct nějake zkušenosti popřípadě i vlastní navrhy díky
Stantonům se vyhni, ty jsou dost špatný. U Pioneera se bohužel platí hodně za značku, sluchátka to jsou zvukově výborná, ale na zcela stejné úrovni jsou i sluchátka o 1000 levnější, např. AKG K 81DJ, Audio Technica ATH-PRO 700 DJ, Technics RP-DH 1200. Při této ceně bych vůbec nad ničím nepřemýšlel a vzal to nejlepší co se dá pořídit, což jsou Sennheiser HD 25, které stojí stejně.
to já zas můžu říct že jsem v jednom klubu se setkal s polorozmlácenýmy Senheisery 25 a moc mě nenadchly, vlastní jsem neměl tak jsem byl rád že měl kolega sebou Sony... navíc mi vadily na Senheiserech ty dráty... značka to je kvalitní to je fakt, ale jsem rád že mám Pio 1000 jiné bych zatim mít nechtěl i když mám k nim taky pár poznámek..
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG
hmm neviem ja som pocul dost zleho na tie HDJ 1000 zevraj sa to tam dost lame v tych klboch ze nesu dobre riesene... (preto pioneer prisiel s novymi HDJ 2000 ktore maju uplne inu konstrukciu) ja mam doma HD 25 a mozem ti povedat ze toto je luxus ako pises tie tvoje ktore si skusal boli polorozmlatene mozno preto to bola bieda no ja si ich nemozem vynachvalit som sa bal ako budu sediet lebo su predsa len mensie no sedia super ked ti neide o vyzor ale o kvalitu tak odporucam HD 25 (fakt oku lahodiace moc nesu )
nevím no, tak prasknout kloub může když s tim někdo zachází tak jak zachází - píše se to o všech i o Technicsech i Sony a já to nějak nemůžu pochopit jak to může někomu prasknout...
ne že by byli rozlámané ale pár věcí na nich chybělo ale i tak se mi nelíbily já bych je teda nechtěl, ale každýmu vyhovuje něco jiného že..
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG
takže stantony dopadly blbě? ja vím,že je používá i tiesto ted nevím kde..mají slabší basy..což bych uvítal víc..než kdyby měly mit pia ostré..nejde mi o to aby mi na hlavě svitila značka PIONEEEEER ale o to aby dobře hrála..proto mě napadly hold ty drahe pia..ale třeba i stanton uděla službu nebo ty akG..slyšel jsem samou chvalu
tak ja mam Stantony uz 3 roky a porad drzi jak nove, a to knim nejsem zrovan setrny. Zvuk nemuzu moc srovnat, ale treba o proti Technicsum se mi s nema hralo lip
Jenom to ne nevim který návrhář tyhle sluchátka navrhnul, ale ty sluchátka neskutečně tlačej na hlavu a docela z nich bolí hlava. Řekl bych, že paradoxně levnější sluchátka AKG K 81DJ hrajou lépe a i na hlavě sedí podstatně pohodlněji.
Kenny Dixx píše:to já zas můžu říct že jsem v jednom klubu se setkal s polorozmlácenýmy Senheisery 25 a moc mě nenadchly, vlastní jsem neměl tak jsem byl rád že měl kolega sebou Sony... navíc mi vadily na Senheiserech ty dráty... značka to je kvalitní to je fakt, ale jsem rád že mám Pio 1000 jiné bych zatim mít nechtěl i když mám k nim taky pár poznámek..
Já viděl zase u 1000ovek odlepený polohovací můstek, to si nevybereš. Každý sluchátka vydržej tak dlouho, jak se k nim člověk bude chovat. Vybavení v klubech je většinou takové, že na to hraje většina.