Sluchátka na doma =)
Sluchátka na doma =)
Zdravím, vybírám si sluchátka na DOMA (maximálně soukromá menší akce) - poslech a budoucí djing (dnb).
Přemýšlím o ATH-PRO5 V http://sluchatka.audio-hifi.cz/audio-te ... ath-pro5-v
popřípadě AKG K 81 DJ nebo STANTON DJ PRO-2000S. Nejraději bych se vešel do 1700,-
Za jakoukoli zkušenost či radu díky =)
Přemýšlím o ATH-PRO5 V http://sluchatka.audio-hifi.cz/audio-te ... ath-pro5-v
popřípadě AKG K 81 DJ nebo STANTON DJ PRO-2000S. Nejraději bych se vešel do 1700,-
Za jakoukoli zkušenost či radu díky =)
Jsem analogový v digitální době.
SAVE THE MUSIC SAVE THE VINYL.
Re: Sluchátka na doma =)
Jo a ještě jsem se chtěl zeptat na sluchátka značky Panasonic, ná fóru jsem nenašel žádnou zmínku díky =)
tady na foru se moc HIFI sluchátka nereší(pokud nepočítám nějaké špunty pro ipod atd) jinak bych volil asi tady tyto Sennheiser HD 212 Pro http://www.club-music.cz/dj/sluchatka/s ... 2-pro.html
Zcela souhlasim s těma Sennheiserama, taky bych je bral za těhle podmínek
Já bych v týhle cenový kategorii volil AKG K 81 DJ. Sennheisery mám rád, ale nemyslim si, že v týhle cenový kategorii jsou ta nej volba. Jestli to má být do budoucna i pro DJing, tak určitě doporučuju ty AKGčka.
ja len na margo tych panasonicov...
mam Panasonic RP-DJ300 a naozaj im nieje co vytknut. Niesom expert ale neurobil by si chybu ani pri kupe panasonicou...
mam Panasonic RP-DJ300 a naozaj im nieje co vytknut. Niesom expert ale neurobil by si chybu ani pri kupe panasonicou...

VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
AKGčka nebo Sennheiser HD 215 (já je kupoval i s poštovným za 2litry)
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
=) už jsem byl nějak rozhodnutý pro AKG, ale když se tak dívam na hd 215 tak si možna myslím, že je i rozumné si připlatit. Nebo má někdo jiný názor? díky =)Bj_Carda píše:AKGčka nebo Sennheiser HD 215 (já je kupoval i s poštovným za 2litry)
Já je měl (dokonce troje
) Všechny me po spojení s mixem schořeli, protože mají dot malou zatížitelnost. Kamarovi shořeli asi po půl roce... Já měl výkonnější mix 
Co se týká zvuku, tak basy to mělo takový "plastový" před nima jsem mel KOSS UR29 a ted mam Numark PHX a oboje mě přijdou zvukově věrohodnější... ale co člověk to názor, každopádně už kvůli tomu, že jsou divně postavený a když je na něčem "vokouříš" tak shořej, je dost mizerná funkce...

Co se týká zvuku, tak basy to mělo takový "plastový" před nima jsem mel KOSS UR29 a ted mam Numark PHX a oboje mě přijdou zvukově věrohodnější... ale co člověk to názor, každopádně už kvůli tomu, že jsou divně postavený a když je na něčem "vokouříš" tak shořej, je dost mizerná funkce...
Na doma si kup klidně ty nejlevnější Reloopy a když je nikomu nedáš do ruky tak ti i vydržej.
mam kossy ur29 a nemam potrebu je menit za cokoliv jineho..uz mi sice nekolik akci nevydrzeli dohrat protoze mi je vzdycky nekdo zlomil nebo utrhl kabel ale reklamace vse vyresila..dozivotni zaruka funguje
kdybych ted vybiral urcite bych je zaradil do vyberu pobok akgcek..

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
U nich mě nevyhovovala jejich konstrukce... Prasky vždy tak do pul roku, a reklamovat je nemam cas protože je potřebuju mit u sebe ne na výletě, takže po druhých prasklých jsem od nich upustil....
Ten výběr ne nejhorší
vždycky hledám, porovnávam, čtu recenze .. A když mám vybráno tak se objeví něco nového
Ale asi půjdu do těch AKG díky za rady