zdar, potreboval by som poradit ake sluchatka kupit do horeuvedenej ceny. vela sa tu sklonuje AKG K 81DJ ze su bezkonkurencne ale kable iduce do oboch musli by mi prekazali.
preto by mali mat len jeden kabel, podla moznosti aj kruteny, takze co v cenovej relacii 65 eur kupit?
sluchatka do 65 eur (1700 Kc)
Re: sluchatka do 65 eur (1700 Kc)
Pokud nechceš vyloženě AKG tak přidej trošku a kup Sennheiser HD 215. (v CZK kolem 2 000 kč). Případně pročti fórum, zdá se mi že tu psali že jsou použitelné nějaké od Reloopu nebo American Audio.
(BTW sám mám HD 215 a sem s nima nadmíru spokojenej, už je mám skoro dva roky a věřím že ještě dlouho vydrží, nicméně lituji že sem si hned z fleku nepřiplatil a nekoupil Technics RP-DH 1200 které dle mě jsou zatím nejlepší sluchátka kolem 3500 kč co sem zatím měl na uších)
(BTW sám mám HD 215 a sem s nima nadmíru spokojenej, už je mám skoro dva roky a věřím že ještě dlouho vydrží, nicméně lituji že sem si hned z fleku nepřiplatil a nekoupil Technics RP-DH 1200 které dle mě jsou zatím nejlepší sluchátka kolem 3500 kč co sem zatím měl na uších)
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
trocha som sa tu prenural a nasiel pozitivne ohlasy na American Audio HP-700, ak sa nemylim tak aj Azu ich mal a celkom ich chvalil.
do tych AKG-ciek by som siel hned, ale tie dva kable ma odradzaju
a viem ze by som si nezvykol ... jedine do mp3, ale tam uz mam kossy porta pro (velka spokojnost)
Azu, vedel by si mi zhrnut + a - tych AA HP-700 co si mal?
+ googlil som a nenasiel som nikde zmienku o tom ci maju odpojitelny kabel, ale podla obrazkov sudim ze najskor nie
do tych AKG-ciek by som siel hned, ale tie dva kable ma odradzaju

Azu, vedel by si mi zhrnut + a - tych AA HP-700 co si mal?
+ googlil som a nenasiel som nikde zmienku o tom ci maju odpojitelny kabel, ale podla obrazkov sudim ze najskor nie
Jelikož sem nebyl nijak náročnej tak mně pár let dobře posloužili k naprosté spokojenosti. Hlasitost dobrá, basů je tam trochu víc, zvuková kvalita odpovídá té ceně, křišťálový zvuk z toho nepoleze, ale na tu dj práci to stačí 
Sennheiser HD 215 seženeš také zhruba do té tvé požadované ceny a zvukově jsou na tom rozhodně lépe a jsou takřka nezničitlená. Případně pak model Sennheiser HD 205, ale ty mně přišli že maj dost malé náušníky ač to tak na obrázku nevypadá

Sennheiser HD 215 seženeš také zhruba do té tvé požadované ceny a zvukově jsou na tom rozhodně lépe a jsou takřka nezničitlená. Případně pak model Sennheiser HD 205, ale ty mně přišli že maj dost malé náušníky ač to tak na obrázku nevypadá
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
Je pravda že nemají tak velký náušníky ale naprosto stačí, jen si na to zvyknout...dobře těsní okolní zvuk...Azu píše:Jelikož sem nebyl nijak náročnej tak mně pár let dobře posloužili k naprosté spokojenosti. Hlasitost dobrá, basů je tam trochu víc, zvuková kvalita odpovídá té ceně, křišťálový zvuk z toho nepoleze, ale na tu dj práci to stačí
Pro mě jsou pohodlnější HD 202 jak Pio 1000ky...
AKG K 77 - cena: do 1.200 Kč.
ještě sem ti 500,- ušetřil. A hrají fakt skvěle. Mám je a doporučuji. A co se týče basů tak taky super! :ugeek2:

DJ Paul K.