Sluchátka do 2000Kč

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Joe

Sluchátka do 2000Kč

Příspěvek od Joe »

Zdravim,
potřeboval bych poradit jaké *lepší* sluchátka do 2000Kč používal bych je hlavně pro DJ-ing

Zatím se rozhoduji mezi
Senn HD 215
AKG K 518 - trošku mi vadí že jdou kable z obou mušlí ale snad se na to dá zvyknout
Allen & Heath Xone XD 40 - tyhle se mi opravdu líbí bohužel nevim jak jsou na tom s odhlučněním a zvukem

Díky za rady

microgenius

Re: Sluchátka do 2000Kč

Příspěvek od microgenius »

ja mam reloopy RHP-10 a muzu rict ze to sou dobra sluchatka ,zvuk dobrje odhlucneni taky dobre ,konstrukce je taky dobra nekolikra me spadli a nic se jim nestalo :-)
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Joe

Příspěvek od Joe »

microgenius píše:ja mam reloopy RHP-10 a muzu rict ze to sou dobra sluchatka ,zvuk dobrje odhlucneni taky dobre ,konstrukce je taky dobra nekolikra me spadli a nic se jim nestalo :-)
no o RHP-10 jsem taky premýšlel ale hodně sem četl že se podělají klouby a toho se celkem bojím :lol:

microgenius

Joe píše:
microgenius píše:ja mam reloopy RHP-10 a muzu rict ze to sou dobra sluchatka ,zvuk dobrje odhlucneni taky dobre ,konstrukce je taky dobra nekolikra me spadli a nic se jim nestalo :-)
no o RHP-10 jsem taky premýšlel ale hodně sem četl že se podělají klouby a toho se celkem bojím :lol:
hele mam je uz pres rok a zadnej problem,sroubky drzej a nemuzu jim nic vytknout :)

Azu

Příspěvek od Azu »

Na RHP-10 rozhodně problémy s klouby nejsou. jediný problém, který tam byl jsou šroubky kterými je přidělána ta plastová krytka na mostním oblouku, plast byl moc měkký na to aby tam ty vruty pořádně drželi. Kamarád to řešil vymontováním šroubku (vždy jen jeden) zalil díru vteřinovým lepidlem a šroubek rychle namontoval zpět, jiný kolega to obmotal jen průhlednou izolepou v tom místě a do pohody. Reloop postupem času tyto počáteční výrobní vady odstraňuje, takže je možné, že již jsou všechny OK, ale i tak bych raději vzal od nich některou z těch barevných variant a nebral bych ty plně bílé nebo černé pro jistotu :-)

Asi bych ale raději trochu dospořil do prasátka a vzal Sony MDR-V 500 DJ, nebo špatný asi nebudou ani ty nový Pioneer HDJ 500
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius

Azu píše:Na RHP-10 rozhodně problémy s klouby nejsou. jediný problém, který tam byl jsou šroubky kterými je přidělána ta plastová krytka na mostním oblouku, plast byl moc měkký na to aby tam ty vruty pořádně drželi. Kamarád to řešil vymontováním šroubku (vždy jen jeden) zalil díru vteřinovým lepidlem a šroubek rychle namontoval zpět, jiný kolega to obmotal jen průhlednou izolepou v tom místě a do pohody. Reloop postupem času tyto počáteční výrobní vady odstraňuje, takže je možné, že již jsou všechny OK, ale i tak bych raději vzal od nich některou z těch barevných variant a nebral bych ty plně bílé nebo černé pro jistotu :-)

Asi bych ale raději trochu dospořil do prasátka a vzal Sony MDR-V 500 DJ, nebo špatný asi nebudou ani ty nový Pioneer HDJ 500
ja mam ty zeleno bile :Dale taky uvazuju nad tema pinckama ale ted ne budu kupovat mix tak nebudou penize utraceni:D

Azu

Příspěvek od Azu »

Tak to by možná mohlo být právě tím, že ty barevné kombinace se dělali až podstatně déle jako limitované edice a tak už tam asi ten problém s šroubky odstranili, já měl ty čistě bílé a ty se rozpadli hne při prvním hraní, ale máme doma ještě jedny z o rok starší várky, ty používá manželka v podstatě denně a tvářej se dobře je s nima moc spokojená, protože za ty peníze jsou sluchátka i vybavena kvalitním příslušenstvím (kožený pytlík, kroucený i rovný kalbel, redukce na velký jack, dva druhy vyměnitelného polstrování mušlí)

Joe

Příspěvek od Joe »

Díky za rady,
tak teď se rozhoduji mezi RHP 10 nebo Sony MDR-V 500
Docela by mě zajímalo jak na tom budou ty nové Pioneery :twisted:

microgenius

Joe píše:Díky za rady,
tak teď se rozhoduji mezi RHP 10 nebo Sony MDR-V 500
Docela by mě zajímalo jak na tom budou ty nové Pioneery :twisted:

ty pincky by me taky zajimali ,jinak vyhoda tech reloopu je ze kdyz se ti posre kabel mas nahradni nebo si muzes za 300 koupit novej a treba i v jine barve ,ale spokojenost velka ,malej nausnik,velkej nausnik no proste jak psal azu ale zalezi natobe co si vyberes ,jo jeste poznamka k tem reloopu i pri vysokecjh hlasitostech nezkreslujou a rvou jak svina a to ciste .

Joe

Příspěvek od Joe »

Tak se sem se rozhodl že koupím ty RHP 10 ještě nevím jestly Cherry black nebo celé černé. :)
Ještě jsem se chtěl zeptat když mám na mixu (Reloop Rmx 40 DSP Black Fire edition) vstup na sluchátka 47Kohm a výstup 33ohm a ty rhp 10 mají 24ohm neshoří mi to ? V tomhle se moc nevyznám :twisted:

Azu

Příspěvek od Azu »

Ty si taky asi tatar :-)
Píšu tady nebrat ty celé černé a bílé protože u těch problémy bývali a ty napíšeš, že chceš celé černé

microgenius

Azu píše:Ty si taky asi tatar :-)
Píšu tady nebrat ty celé černé a bílé protože u těch problémy bývali a ty napíšeš, že chceš celé černé

:D:Dnecte nevi :D jinak co rikas na kvalitu zvuku mel jsem predtim AA HP 700 a ten rozdil je sakra zdat ,pak sem mel moznot porovnat zuk u picku ted nevim model cerne sou snad 5000 nebo jak sou znacene asi budes vedet a zvuk se mi zdal podobnej jak u tech AA takovej urvanej ale ty reloopy maj krasnej plnej zvuk

microgenius

jo jinak k tomu vystupu ,zatim sem nezaznamenal zadnej problem ,a to jsem hral na behinger mixu ,numarku, aa mixech a na pickach a vzdy sem to mel docela nahlas a pohoda zadnej problem prave sem na to taky koukal ze maj tak malo ale pohoda

Joe

Příspěvek od Joe »

Azu píše:Ty si taky asi tatar :-)
Aha ja pochopil nebrat bílé nebo (vzít) pro jistotu černé :D stejně se mi více líbí ty cherry takže pohoda :lol: dík všem za rady

CrissC

Příspěvek od CrissC »

přidej si 500 a kup si Pioneer HDJ-500 zvuk by měl bejt stejnej kvalitativně jako u HDJ 2000 ;-)

Odpovědět