Sluchátka do 1000,-
-
Sluchátka do 1000,-
Zdravím, mohli by ste mi navrhnout jaký sluchátka do 1000 kč?
Můj horkej kandidát je American Audio HP-700... Díky...

AA CDI 300 + Behringer VMX 200 + Sennheiser HD 215
Re: Sluchátka do 1000,-
zkus ještě torchu trochu protřepat prasátko aby ti to dalo na AKG K 81DJ
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
No jo, když prasátko už je celý roztřesený a nekápne ani korunu. Tak pořád nevím no.. Snad budu mít štěstí a natrefím na dobrej kousek AA...Azu píše:zkus ještě torchu trochu protřepat prasátko aby ti to dalo na AKG K 81DJ
AA CDI 300 + Behringer VMX 200 + Sennheiser HD 215
neblazni a nekupuj je! fakt bych to nedelala...
radsi setri.. ty AKG jsou v pohode sluchadla:))
radsi setri.. ty AKG jsou v pohode sluchadla:))
Pozri, ja tiez nejako peniaze zo stromu netrham ale... urcite to nemusis mat hned a tak ak troska pockas urcite sa ti podari nieco dosetrit, urcite mi nepovies ze mas posledne peniaze na sveteVencaMexico píše:No jo, když prasátko už je celý roztřesený a nekápne ani korunu. Tak pořád nevím no.. Snad budu mít štěstí a natrefím na dobrej kousek AA...Azu píše:zkus ještě torchu trochu protřepat prasátko aby ti to dalo na AKG K 81DJ

Půjdeš makat jeden den na brigádu do samošky, nebo kamkoliv jinam a máš na to hned. prachy se vám studentům válej doslova na chodníku, jen chtít makat.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
nevite nekdo jaky jsou Gemini DJX 05?
http://kytary.cz/gemini-djx-05-profesio ... 86:0:0:1:0
http://kytary.cz/gemini-djx-05-profesio ... 86:0:0:1:0
Hands-up!
nevim.. ale neblazni a jdi radeji do akg.. to je aspon nejaka jista kvalita;)
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
Sennheiser HD25-1 II
-
jestli myslis stejny akg jako ja tak se mi ty sluchatka co vyrabej zdaj spis studiovy nez dj.
Hands-up!
všichni myslime AKG K 81DJ 

2x Technics SL-1200Mk2
Sennheiser HD25-1 II
Sennheiser HD25-1 II
Možná budu trochu offtopic, ale nějak si to nemohu odpustit:
1. proč pořád všichni žijou v nějaké iluzi, že se dá koupit něco suprovýho (nebo minimálně rádoby střední třída) za nějaké extra-levné peníze, a že najdou něco na trhu o čem nikdo neví jak je to super a přitom levný. To jsou opravdu všichni tak strašně naivní a hloupý?
2. proč si pořád všichni myslí, že když udělá nějaká značka 1 dobrý výrobek z celého svého portfolia (např AA gramce HTD 4,5), že jsou dobrý i všechny ostatní výrobky od dané firmy?
3. proč maj všichni pořád tendenci si kupovat všechno od stejné firmy? To jako aby se honosily tím, že mají gramce i mixák i sluchátka např. od Stantonu, AA, aj.? Dyť je to normálně výsměch, a ne známka inteligence....
Sorry, ale někdy fakt L.O.L., fakt se musim úplně předklánět smíchem, když vidim co všechno zmůže s lidma (kolikrát i dost stupidní) reklama.......
1. proč pořád všichni žijou v nějaké iluzi, že se dá koupit něco suprovýho (nebo minimálně rádoby střední třída) za nějaké extra-levné peníze, a že najdou něco na trhu o čem nikdo neví jak je to super a přitom levný. To jsou opravdu všichni tak strašně naivní a hloupý?
2. proč si pořád všichni myslí, že když udělá nějaká značka 1 dobrý výrobek z celého svého portfolia (např AA gramce HTD 4,5), že jsou dobrý i všechny ostatní výrobky od dané firmy?
3. proč maj všichni pořád tendenci si kupovat všechno od stejné firmy? To jako aby se honosily tím, že mají gramce i mixák i sluchátka např. od Stantonu, AA, aj.? Dyť je to normálně výsměch, a ne známka inteligence....
Sorry, ale někdy fakt L.O.L., fakt se musim úplně předklánět smíchem, když vidim co všechno zmůže s lidma (kolikrát i dost stupidní) reklama.......
Ackoli tohle byl zatracene dlouhej offtopic tak nemuzu nic jinyho nez souhlasit...ten clovek ma pravdu. Ale k tematu: Co se tyce sluchatek tak ja doporucuju jedine Sennheiser. Ja konkretne mam a pouzivam HD-215 a to jak na domaci poslouchani tak i na hrani a vubec na vsechno a sou opravdu presne podle mejch potreb. Mel jsem moznost vyzkouset i par jinych modelu teto znacky a ani jeden z nich me nezklamal....je asi dost mozny ze treba technics ma taky hodne kvalitni sluchatka ale ty nejlevnejsi od nej stojej pres 3 tisice (uplne jistej si nejsem ale myslim ze hodne podobny je to i u pioneeru). Cena slusnejch Sennu je nekde od 1000....
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
to EVO: nemožem s tebou súhlasiť v bode 3. Sám mám gramce Stanton a aj mix Stanton a aj si idem kúpiť nový Stanton mix. A nekupujem si veci od tej jednej značky aby som sa s tým "honosil". Rád by som si kúpil drahší mix napríklad od Vestaxu, Rane. Viem, že sú lepšie ale zas aj čosi viac stoja a na to bohužial nemám. Pred tým ked si niečo kúpim tak si o tom nájdem najprv poriadne info, prečítam recenzie aby som nekúpil shit ktorý mi bude za týžďeň na nič.
To je asi všetko z mojej strany
To je asi všetko z mojej strany

2xStanton T.120
2xShure M44-7
Stanton SA 5--Innofader
2xShure M44-7
Stanton SA 5--Innofader
aby som nezakladal novu temu zbytocne, poupravil by som anketovu otazku na:
Ake sluchatka zvolit do 3 000,- sk ?
- brat/nebrat fake napodobeniny z ebayu ( sony 700, pioneer hdj 1000 ) - alebo racej za cenu napodobeniny cca 1000-1500 sk nejake sluchatka v tejto cenovej hladine, niekto spominal ze tie fejky maju rovnaky zvuk, ale zas kvalita spracovania sa im nechytá
Ake sluchatka zvolit do 3 000,- sk ?
- brat/nebrat fake napodobeniny z ebayu ( sony 700, pioneer hdj 1000 ) - alebo racej za cenu napodobeniny cca 1000-1500 sk nejake sluchatka v tejto cenovej hladine, niekto spominal ze tie fejky maju rovnaky zvuk, ale zas kvalita spracovania sa im nechytá
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61
To poharik: Nic vezlém, ale musím stebou nesouhlasit! Ty fake rozhodne nemají dobrý zvuk. Měl jsem moznost si vyskouset American Audio HP-700, tedy fake Pioneer HDJ-1000 a ten zvuk byl strašný! To mi ohodně lepe hrali moje Sennheisery EH.150!!! Navíc neskutečně blbě sedí na hlavě a jskou k***a těžké. Sám jsem se před pár dny rozhodoval, zda-li si mám kopit one "Pioneer HDJ-1000" za super cenu přes ebay... nakonec jsem zjístil že to jsou feke. Tak jsem si obědnal Technics RP-DH1200.Vyšly mě na 1700kč. 1.června je mám doma
Jinak FAKE rozhodně nebrat... zbytečně vyhozené peníze!