Sluchadla, su alternativy k HD 215?

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
xxxRadoxxx

Sluchadla, su alternativy k HD 215?

Příspěvek od xxxRadoxxx »

Planujem kupit sluchadla no zatial som este neobjednal ale mam v plane kupit Sennheiser HD 215, myslim ze je to good volba ked porovnam cena/kvalita. Poradili by ste mi nejaku moznu alternativu v tej cenovej kategorii? pripadne nejaky nazor na HD 215? (cakam odpoved od Azu), zatial som ich nasiel za super cenu na http://sk.sluchatka.net/?p=productsMore ... ser-HD-215
Hravam z gramcov hiphop, rnb a scratchujem. Dik za odpoved.

Rusty

Příspěvek od Rusty »

Ja je mam od svy pritelkyne...Hraju z kompa a grooveboxu a maximalni spokojenost;)

Azu

Příspěvek od Azu »

Jsou naprosto v pohodě, mam je osobně už hodně dlouho, přesněji první kus který se vůbec v ČR prodal, odehráli se mnou už moc hodin a spokojenost. Někomu vadí, že maj velký mušle a pitomci si pak dělaj ze mně někdy legraci co to mam na hlavě za strašný bagrystický sluchátka.
Sice cenově jsou o dost levnější, ale též vůbec nejsou špatná AKG K 81DJ. Cenově poblíž jsou ještě Sony MDR-V 500 DJ, jsou to sice starší kousky, ale také zvukově dobré.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Azu píše:Někomu vadí, že maj velký mušle a pitomci si pak dělaj ze mně někdy legraci co to mam na hlavě za strašný bagrystický sluchátka.
No mě zase říkaj že vypadám jak nějakej mimozemšťan prej ... :D
Ale zvuk maj skvělej tak co ... ať si říkaj co chtěj 8) :wink:

xxxRadoxxx

ok tak zatial asi tie HD 215 u tych AKG a Sony sa mi nelubi to ramienko resp. uchytenie, nerad by som bol keby sa mi to par krat zdrbe na zem a sa to zlomi.

krema

Příspěvek od krema »

nejlepci jsou pioneer hdj 1000 Smile)) mam je 5 let. proste best :-))
...
houby - proste kazdymu dj sedej sluchatka jina, je to strasne individualni (uz jen tim, ze kazdej ma jinak velkou hlavu a usi) !!!
...
na sluchatkach neni radno setrit - tedy hledej nejlepe modely 3000,- a drazsi, dale pak zvedni zadek, zajed do slusneho dj shopu, kde maji vetsi vyber a proste si fsechny vyzkousej. ty ktere ti budou nejlepe sedet ty kup.
...
chybu neudelas, kdyz koupis: pioneer, senheiser, sony, technics
Traktor3,Audio8,VestaxVCI100,gramo,EclerNuo5,iCore2Duo, GBRam,250GBHDD

xxxRadoxxx

nj lenze najblizsi dj shop je vzdialeny 200km a cestovat koli sluchadlam sa mi zrovna nechce :( . Zatial som tie HD 215 nekupil totis zvysil sa mi financny limit tak este asi dosporim na Technics RP-DJ1200 a tie mam aj odskusane kamarat ich ma a su super fajny zvuk a dobre mi sedeli.

Martttin

Příspěvek od Martttin »

xxxRadoxxx píše:nj lenze najblizsi dj shop je vzdialeny 200km a cestovat koli sluchadlam sa mi zrovna nechce :( . Zatial som tie HD 215 nekupil totis zvysil sa mi financny limit tak este asi dosporim na Technics RP-DJ1200 a tie mam aj odskusane kamarat ich ma a su super fajny zvuk a dobre mi sedeli.
no tak to by som ti ete skusil si vyskusat Sennheisery HD 25. Vyhodu ktoru ja najviac ocenujem proti Technicsom je ich vaha, su neuveritelne lahke a tiez ze sa nemusim bat ze mi praskne nejaky klb... ale je to vsetko subjektivny pohlad takze najlepsie naozaj skusit, nemas nejakeho znameho?

krema

Příspěvek od krema »

tak si udelej vylet s mladou a zabijes tim dve mouchy jednou ranou :-)))
ona budce nadsena, ze ji nekam vezmes a ty si vyberes idealni sluchatka :-)
brat neco na doporuceni je fakt hloupost. jestli chces bejt pri hrani spokojenej, tak ti musej sluchatka sedet a ty jinak nez vyzkousenim neodhadnes.
tz co maj klouby jsou dobre polohovatelny pri ruznejch zpusobech odposlouchavani. jsili zacatecnik, tak spusob odposlechu si stejne casem budes upravovat tak jak ti to nejlepe bude vyhovovat na hlave. kdyz se o ne staras a nedavas si je u vecere pod zadek :-)) tak ti vydrzi dlouho ! kdyz se opijes a pak je nekde zrusis, tak to je smula :-( ale to nevydrzej zadny sluchatka a z titanu se zadny nevyrabej .... fnuk :-))

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Nasetri na HD-25, jsou to sluchatka na cely zivot. Takze ve vysledku vlastne usetris :wink:

krema

Příspěvek od krema »

tady je nekdo ujetej na HD-25 :-)
jsou to spickovy sluchatka, to je bez debat. to same muzu, ale ja tvrdit o mejch pioneerech hdj-1000. taky na ne nedam dopustit ....
... lec jak jsem drive predeslal - kazdej ma jinou hlavu jine naroky, jine pocity jak sluchatka sedej prave jemu apod. takze jedina spravna cesta je najit si ty sve. ovsem kvalita neco stoji a chce to hledat mezi temi lepsimi. kdyz jsem kdysy hledal ty co sedi me tak jsem nakonec skoncil u pioneera a to staly 8500,-. dodnes nelituju toho, ze jsem nelenil a proste si vybral ty, ktere mi sedi nejlip. i pres to vsak je nikomu nedoporucim pokud si je nezkusi a nebudou mu sedet :-) hawk

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Nejsem ujetej, jinak by byla ujeta pekna hromada DJu :lol: .

krema

Příspěvek od krema »

no jasan :-) predstav si, ze by kazdej hral a pouzival to same :shock:
to by uz rovnou mohly vyrabet dj juboxy na lince v tovarne 8)
nastesti je kazdej jinej a jinak po svym ujetej

Martttin

Příspěvek od Martttin »

Urcite suhlasim s krema ze kazdemu sedi nieco ine... sennheiser aj technics a aj ine znacky, vsetko je viac ci menej kvalitne, urcite sennheiser aj technics plati ku spicke a zalezi na samotnom djovi co mu viacej sedi... ako hovorim ja na HD 25 ocenujem lahkost a system klbov, ktory sa mi na technicsomch nepaci... je to vec osobneho nazoru a toho co mi viacej vyhovuje, naozaj ci uz kupis HD 25 ci RP 1000 pokial naozaj na ne nesadnes alebo ti nespadnu z 12 poschodia urcite neolutujes...

xxxRadoxxx

No tak uz som nahrabal tych 4,5 tis na tie technicsi, a to som chcel povodne kupit American audio HP700 (docasne riesenie kym by som nekupil nieco kvalitnejsie), potom som dosporil na sen. HD 215, este som pockal a teraz mam na tie technicsi. Kupim tie lebo uz fakt potrebujem sluchadla. Na Sen. HD25 pocut samu chvalu ale uz nemozem cakat a naviac som este bol pred par dnami u toho kamarata si vyskusat este raz tie technicsi a su suprove, co je ale zaujmavejsie mi hovoril ze Technics RP-DJ1200 (je ta cierna verzia) su ok (vysoky akust. tlak atd.) ale ze ked bol na party tak mohol pouzit Technics RP-DJ1210 co je to iste len strieborna verzia s krutenym kablom a ze mali o dost slabsi zvuk ako cierna verzia a to nemenil hlasitost na mixe. Neviem ci to mohol byt nejaky vadny kus alebo je to naozaj tak ze 1210 su slabsie, nemate moznost ich niekto porovnat?

V kazdom pripade objednam tie 1200vky ako som aj povodne chcel.

Odpovědět