Slúchadla Koss/AA
Slúchadla Koss/AA
Zdravím.. Prosím o radu.. Chcel by som si kúpiť slúchadlá a uvažujem o Koss UR20 alebo o American Audio HP 700.. Prosím o radu.. ďakujem 

Re: Slúchadla Koss/AA
za me kossy mam ur/29 a sem s nima mega spokojeny,kamos ma ur/20 ky a je taky spokojeny,ony ty kossy az na basy kterych je vic hraji prekvapive ciste..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Dakujem.... a stými American Audio nemá niekto skúsenosť ??
Tak má niekto skúsenost so slúchadlami American Audio ???

-
No, měl jsem je půl roku. Potom přestalo hrát levé sluchátko to mě zas tak nevadilo hraju na pravé, jenže potom přestalo hrát i to pravé
. Byly to moje druhé levné sluchátka tak jsem je nedával ani na záruku a koupil Technics RPDH-1200 a mám klid. Po zvukové stránce, nevím co bych řekl mě stačily, izolace okolních zvuků byla docela mizerná.

A aky model to bol??Martin Carens píše:No, měl jsem je půl roku. Potom přestalo hrát levé sluchátko to mě zas tak nevadilo hraju na pravé, jenže potom přestalo hrát i to pravé. Byly to moje druhé levné sluchátka tak jsem je nedával ani na záruku a koupil Technics RPDH-1200 a mám klid. Po zvukové stránce, nevím co bych řekl mě stačily, izolace okolních zvuků byla docela mizerná.
-
HP 700, možná jsem jen narazil na blbej kus, mám 2 roky mix od American Audio a nebyl žádnej problém. Sluchátka jsou to dobrý, na domáci hraní akorát.
-
AA sem mel ale po case me odesel kontakt dole u jacku jinak ta sluchatka drzela prezili aj par padu sem tam slapnuti ,jedine co me vadilo pri velke hlasitosti hrozne zkreslovali
ale jinak se to dalo:D

pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II