vyjadrite sa, ti co ich vlastnite. Chcem ich pouzivat aj na bezne pocuvanie hudby ( doma ), netlacia ked ich mate dlho na hlave ? Po zvukovej stranke som cital ze su dobre. Ako podavaju basy ?
HD205 stoja 40€ a HD 215 76€. oplati sa priplatit ?
Sennheiser HD205
Sennheiser HD205
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61
Re: Sennheiser HD205
Zvukově mně přijdou úplně stejné jako HD215 jen jsou oproti nim o hodně menší
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
ak myslis tym domacim pocuvanim to,ze ich budes pripajat k mp3,alebo notebooku,tak si pozri ine sluchadla.HD215 potrebuju zosilovac.aj pri zapojeni k mixpultu hraju tichsie ako nap.Sennheiser Hd25.
Numark NS6+Acer Aspire 6920G+Sennheiser Adidas HD 25-1-II
Ja mám HD 205 doma a zvuk veľmi dobrý a či tlačia no maju dosť silný prítlak z dôvodu eliminacie vonkašieho hluku ale žeby to nejako tlačilo to povedať nemožem. Ako azu napísal su o dosť menšie ako HD 215 ale mne sa tam v pohode vojde cele ucho. Mal som aj tie už na ušiach sice iba na chvílku bez hudby ale čo sa týka tlmenia okolitehu hluku myslím že narovnako. Ja som spokojný.
no na ten predzosilovac som vobec nemyslel - je to bez dodatocneho zosilenia ozaj nepocuvatelne ? mohol by som to hnat cez zosilovac, ale to mi pride zbytocne
Azu, nevies ci HD 215 tiez potrebuju predzosilovac ?
Vo vseobecnosti by som chcel nejake senny chcel tak okolo 50€, este na nejake AKG som tu cital dobre ohlasy, co by ste mi poradili ?
Vo vseobecnosti by som chcel nejake senny chcel tak okolo 50€, este na nejake AKG som tu cital dobre ohlasy, co by ste mi poradili ?
To jestli ke sluchátkům potřebuješ zesilovač nebo ne to záleží na konkrétním zařízení ke kterému je připojuješ jak výkonný má zařízení zesilovač na sluchátka. Připojil sem na zkoušku HD215 k telefonu a k ručnímu rekordéru Zoom H1 a normálně hrajou
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
nehovorim ze su bez zosilovaca uplne nepocuvatelne,no potrebuju silnejsi zdroj zvuku,predsa len maju dost velke menice.ked nemaju dostatocny zdroj zvuku,tak stracaju basy.teraz som ich skusal na new MP3 Cowon D2+,basy som musel dat na maximum-10 aby zneli tak ako maju.pri hd 25 ich mam na 3.na notebooku som musel dat hlasitost na maximum a hraju tak normalne.dokonca aj pri zapojeni na aktivne repro Genius sp-hf 3000 nehraju nejako hlasno a to som mal na mp3 hlasitost 30(na repro bola hlasitost na maxime),ked som pridal na 40,tak uz chrcali sluchadla.poharik píše:no na ten predzosilovac som vobec nemyslel - je to bez dodatocneho zosilenia ozaj nepocuvatelne ? mohol by som to hnat cez zosilovac, ale to mi pride zbytocne
pripadne si ich objednaj,vyskusaj a ked ti nebudu vyhovovat do 7 dni ich vrat.
Numark NS6+Acer Aspire 6920G+Sennheiser Adidas HD 25-1-II
nakoniec som kupi HD215, za 35€ no nekup to
Paradna zvukova izolacia. Co sa tyka predzosilovaca, primarny zdroj zvuku mam z receivera, ale da sa vpohode pocuvat aj z prenosneho prehravaca, konkretne u mna cowon i7, sice mam zvuk takmer naplno, ale nemam pocit zeby boli basy slabo reprodukovane.