Sennheiser HD 7, HD 8
Sennheiser HD 7, HD 8
Zdravím chlapci. Máte někdo už zkušenosti s těmito sluchátky ?? Vydrží to co HD 25?? Docela se mi líbí ale nikde jsem neviděl o nich nějak extra mluvit tak se ptám 

Re: Sennheiser HD 7, HD 8
Taky by me zajimali zkusenosti. Popripadne jaky je mezi hd8 a hd7 rozdil
Ukavuju o koupi. Ocekavam od nich stejny zvuk jako hd25 s lepsim tlumenim zvuku okoli.

Ukavuju o koupi. Ocekavam od nich stejny zvuk jako hd25 s lepsim tlumenim zvuku okoli.
Ono je to celkem novinka a HD25 jsou na trhu necelych 30 let, takze ohledne vydrze si min 5 let pockas, nez budou nejaky dlouhodoby skusenostiWoody píše:Zdravím chlapci. Máte někdo už zkušenosti s těmito sluchátky ?? Vydrží to co HD 25?? Docela se mi líbí ale nikde jsem neviděl o nich nějak extra mluvit tak se ptám
-
V této době je normální, že se změnilo.
Zdarec. Co se týče rozdílu mezi HD 7 a HD 8, tak šlo hlavně o spojovací kloub, kde HD 7 mají jen plast, zatímco HD 8 ten spoj mají kovový. Já sám jsem zainvestoval a koupil si ty HD 8 právě kvůli tomu kloubu (a samo dobrým zvukovým parametrům). Kdysi jsme s klukama měli SONY MDR-V700 DJ, které bych nedoporučil ani nepříteli. Zvuk měly sice dobrý, ale na ty nejnamáhanější ohyby byl použit slabý, obyčejný plast, který po cca 1,5 roce používání začal praskat a sluchátka byly v prdeli, protože už pak tak přesně a hlavně těsně nedržely na hlavě. Osobně používám ty HD 8 cirka 2 roky a úplná spokojenost. Jsou bytelné, dost flexibilní a zvuk paráda. Takže vřele doporučuji...