Zdravím chlapi.Chci se optat jestli se daj tyto sluchátka používat i na běžný poslech?
Případně jaké jiné sluchátka se nechají používat na poslech i Djing?
Daj. Akorát maj o něco větší přítlak, takže se může stát, že tě z nich budou bolet uši...
Jinak příště zkus hledat tady na fóru. O těchhle sluchátkách už tu bylo napsané všechno...
Jasný tak já si dost našel ale myslel jsem od lidí z praxe co je používají.Práve kvůli tomu přítlaku abych věděl.Třeba mé technicsy nemůžu mít moc dlouho v kuse na uších.A proto jsem se i ptal jaká jiná sluchátka případně by se dala použít.
Jinak díky za info.
Tak imho ty Seny mají ještě možná o něco větší přítlak, než ty Tečka (aspoň mně to tak připadalo). Ještě mě napadly možná Kossy, ale s tím ti musí poradit někdo, kdo s nima hraje...
Prosím můžu se zeptat mám šanci mít za dobře hd 25 ale je to ta predchozi verze tedy hd 25-1 I ...
Jaky jsou rozdily mezi starsi verzi a touto novou...Dik
To myslíš HD 25 SP II že?? Tam je rozdíl v hlavovém mostě je jednoduchej a má kabely do obou mušlí.Pro djing je to naprd, pokud to bude k mp3 či jen na poslech tak by to nevadilo ale jinak si kup normálně HD 25 II.
Tak sem se na ně díval u známýho (má je už cca 8 let, tak to budou ty starší) a rozdíl jsem žádný nenašel. Jestli nebude v parametrech, tak jsou stejná, jako ty novější...