Sennheiser HD 25- II rovný kabel 1,5m
Sennheiser HD 25-13-II (600 Ohmů) - rovny 3m
Sennheiser HD 25-C-II - kroucený kabel 1,5m
co vy na to?
mam ted tu 600ohmovku, ale to protože mi ji omylem poslali místo klasické 25ky s 70ohmama. Ale budu to posilat na výměnu, tak mě zajíma jestli měnit nebo si nechat:).
Sennheiser HD 25 - jaka verze?
-
Sennheiser HD 25 - jaka verze?
2CD AARadius1000(midi)/ReloopRMX40USB/StantonDaScratch/TrPRO/PHXNumark
-
Re: Sennheiser HD 25 - jaka verze?
ja mam tie prve s rovnym kablom
uvazoval som este nad C so spiralovym no ten kabel vazi viac ako cele sluchy 

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
-
jj spiralu jsem zavrhl hned....díky právě te váze.... tak jsem si obednal ty 1.5metrové (první)...a v prním baliku mi přišli SPčka:-D, a jak jsem to poslal na výměnu tak mi prozměnu poslali s 3m kablem. co by jste na to řekli?Paul Diamond píše:ja mam tie prve s rovnym kablomuvazoval som este nad C so spiralovym no ten kabel vazi viac ako cele sluchy

Rozhodně doporučuju spirálu. Jsem na vás zvědav, až s rovnym dlouhym 3m kabelem budete někde vystupovat. Ostatní vám na dlouhej kabel budou šlapat, zakopávat o něj a dřív nebo později vám odejde konektor. Vzpomeňte si pak na mě.
Vím o čem mluvím, sám mám verzi s rovnym 3m kabelem a dneska vím, že jsem měl vzít ten se spirálou. Kabel musim mít při vystoupení částečně v kapse, aby se nedotýkal země a je to docela na obtíž. Když zapomenu, tak si po něm šlapu.

-
djfelixus píše:Rozhodně doporučuju spirálu. Jsem na vás zvědav, až s rovnym dlouhym 3m kabelem budete někde vystupovat. Ostatní vám na dlouhej kabel budou šlapat, zakopávat o něj a dřív nebo později vám odejde konektor. Vzpomeňte si pak na mě.Vím o čem mluvím, sám mám verzi s rovnym 3m kabelem a dneska vím, že jsem měl vzít ten se spirálou. Kabel musim mít při vystoupení částečně v kapse, aby se nedotýkal země a je to docela na obtíž. Když zapomenu, tak si po něm šlapu.
a proč zrovinka tu spiralu? proč ne rovny kabel 1,5m? spirala je natočeny těžky kabel, ktery ma při natahnutí ještě větší delku=větší váhu.... a pišu tady že mam 3metrovy kabel omylem.. protože to v e-shopu spletli...takže mam provizorní klubíčko, ktere ničemu zatim nevadí..

a tak mam hlavní dotaz:
rozdíl mezi 600ohm a 70ohm
Mně spirála vyhovuje, že se můžu natáhnout dál od mixu, třeba do vinyl bagu nebo pro drink a nemusim za sebou táhnout půl kilometru kabelu nebo ho mít někde smotanej v kapse, abych si po něm nešlapal. Se spirálou se rozhodně natáhnu i dál, když potřebuju, než 1,5m.
-
ja mam ten 1,5m rovny kabel uplna spokojnost az na jednu vec by som povedal ze je spirala dobra... parkrat sa mi stalo ze bud niekto prisiel na stage alebo proste som si chcel zobrat drink isiel som trosku dalej od mixu fajne to so mnou par krat seklo koli kablu
v tom je spirala lepsia niekedy clovek zabudne na kabel a fajne s nim skubne no spirala sa natiahne a to uz si clovek uvedomi co to asi bude...
ale ta vaha je fakt velka... ;P

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
Nic jinýho než kroucenej bych už nechtěl. Děláte jako by ste měli mít na hlavě minimálně cihlu, ten rozdíl pár gramů a ještě k tomu na kabelu není vůbec potřeba řešit. S krouceným kabelem se mně nestane, že bych si vytrhnul kabel z mixu nebo ze sluchátek když se v nějakém odlehčeném stavu zapomenu a omylem se pokusím vzdálit dál než mně dovolí kabel. Kroucený kabel je méně náchylný k přeseknutí kabelů uvnitř, nezamotávám se do něj já ani technika přes kterou vede.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky