Sennheiser HD 215 vs. Sony MDR-V 500 DJ

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
havlis

Sennheiser HD 215 vs. Sony MDR-V 500 DJ

Příspěvek od havlis »

Premyslim o koupi new sluchatek, jaky by jste volili vy? Dik :wink:
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

EVO

Re: Sennheiser HD 215 vs. Sony MDR-V 500 DJ

Příspěvek od EVO »

Jo tak tohle jsem přesně dřív řešil dřív taky! :mrgreen:
Nakonec jsem se rozhodl pro Sennheiser, kvůli lepšímu a silnějšímu zvuku, lepšímu odhlučnění a především kvůli celkové kvalitě konstrukce, páč u těch Sonek praskaj klouby, ať se k tomu chováš jakkoliv, dřív nebo později se tomu nevyhneš.. :evil:
Jediný, co mě na Sennháčkách štve je jejich pro mě vyloženě ošklivej design, ale to je jednak subjektivní záležitost a jednak se v těhle věcech opravdu rozhoduju podle rozumu a parametrů a ne podle toho jak to vypadá, jako u oblečení :wink: Nehledě na fakt, že 500 taky nejsou designově zrovna tak úžasný, že by se z nich člověk pos*al, to spíš u 7-kilek :shock: :smile2:

EVO

Příspěvek od EVO »

A ještě jedna věc: ty sonky jsou díky těm kloubům taky poměrně takový dost "živý", prostě furt se to všelijak kroutí a natáčí, na jednu stranu je to dobrý, že si člověk udělá polohu jakou chce, ale jdou natáčet řekl bych "až příliš snadno" - prostě na mě jsou příliš živý a ty HD215 se daj nastavit taky dobře, kloub je už úplně o něčem jinym (kvalitou konstrukce myslim..) a mě vyhovujou úplně bez problému....

amdman

Příspěvek od amdman »

Tak ja se taky pridam. Ty sonky sem na hlave v zivote nemel a videl sem je akorat 2x na obrazku. Zato ty senny mam doma a musim rict ze me se libej dost i kdyz ty nausniky sou fakt slonni :D . Co se kvality zvuku a konstrukce tyce tak sem za ty 2 roky co je mam nemel jedinej problem a co mi vyhovuje je neznicitelnej hlavovej most kterej hodne kroutim kdyz posloucham jednim sluchatkem....ten jeden kloub co tam je nepouzivam. Takze at to zkratim: JEDNOZNACNE DOPORUCUJU sel bych do nich znova...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Azu

Příspěvek od Azu »

tyhle sennhaisery jsou perfektní, opravdu snesou i dost nešetrné zacházení a osobně mně na nich strašně vyhovuje právě to že nemají žádné výklopné, otočné, kroutící se konstrukční prvky, mají jen jedno sluchátko které se dá pootočit, žádné klouby a podobně, takže se na to nemá co podělat a nic se mně tam nekontrolovatelně na hlavě nekroutí když poslouchám jen jedním uchem.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

Kolegovy praskly 700vky v kloubu, taky úplně samy. A to se k nim choval fakt slušně. Takže i když můžou bej sony hezčí, 215tky ti vydržej určo dýl..
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

havlis

Příspěvek od havlis »

Bj_Carda píše:Kolegovy praskly 700vky v kloubu, taky úplně samy. A to se k nim choval fakt slušně. Takže i když můžou bej sony hezčí, 215tky ti vydržej určo dýl..
Tak diky ;) Tak volbu mam jasnou. Ahoj
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

Odpovědět