SEnnheiser HD 215 - sháním náhradní kabel

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
Bj_Carda
Vybavení

SEnnheiser HD 215 - sháním náhradní kabel

Příspěvek od Bj_Carda »

Zdravím,

Včera na akci sem se smiřoval s tím že mi umřely moje HD 215tky. (přestalo hrát jedno sluchátko), nakonec sem zjistil že je špatnej jen přívodní kabel a sluchátka jsou ok, tak sem byl celkem happy, a říkal sem si jak si to hned v poho objednám za pár kaček a bude. A ono ejhle.... už půl hoďky googlím (na českejch shopech) náhradní kabel pro tyto sluchátka a zaboha nemůžu nikde najít. Proto bych se chtěl zeptat jestli náhodou někdo nevíte kde by se dal náhradní kabel k těmto sluchátkům sehnat ? (pokud možno origo a v českým shopu)
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

microgenius

Re: SEnnheiser HD 215 - sháním náhradní kabel

Příspěvek od microgenius »

Bj_Carda píše:Zdravím,

Včera na akci sem se smiřoval s tím že mi umřely moje HD 215tky. (přestalo hrát jedno sluchátko), nakonec sem zjistil že je špatnej jen přívodní kabel a sluchátka jsou ok, tak sem byl celkem happy, a říkal sem si jak si to hned v poho objednám za pár kaček a bude. A ono ejhle.... už půl hoďky googlím (na českejch shopech) náhradní kabel pro tyto sluchátka a zaboha nemůžu nikde najít. Proto bych se chtěl zeptat jestli náhodou někdo nevíte kde by se dal náhradní kabel k těmto sluchátkům sehnat ? (pokud možno origo a v českým shopu)
nejednodusi bude napsat primo na dj obchod odkud sluchatka mas a zeptat se jestli by ho mohli sehnat a zakolik .
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Odpovědět