Sampler, či něco podobného

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
kol-ler

Sampler, či něco podobného

Příspěvek od kol-ler »

Ahoj, mám dotaz ohnedlě techniky ve který se zatim moc nevyznám. Hraju reggae a scháním nějakou šikovnou krabičku ze který se dají pouštět vlastní samply, prostě něco s vnítřní (vyjímatelnou) pemětí, kam si muzu nahrát ruzky zvukovy sampy a efekty (sirény, slovní spojení atd.) a pak to pouštět v průběhu setu. V samplerech se nevyznám, proto se obracím na vás. Proste něco uplně jednoduchýho, třebas i s nějakým efektorem, ale ostatní věci (na skládání muziky) nejspíš nevyužiju. Prostě neco do čeho si můžu nahrát svoje zvuky a pak to zmáčknutím tlačítka bez latence pouštět v průběho hraní. Snad jsem to popsal srozumitelně:)díky za odpovědi

Majky_mike

Re: Sampler, či něco podobného

Příspěvek od Majky_mike »

kol-ler píše:Ahoj, mám dotaz ohnedlě techniky ve který se zatim moc nevyznám. Hraju reggae a scháním nějakou šikovnou krabičku ze který se dají pouštět vlastní samply, prostě něco s vnítřní (vyjímatelnou) pemětí, kam si muzu nahrát ruzky zvukovy sampy a efekty (sirény, slovní spojení atd.) a pak to pouštět v průběhu setu. V samplerech se nevyznám, proto se obracím na vás. Proste něco uplně jednoduchýho, třebas i s nějakým efektorem, ale ostatní věci (na skládání muziky) nejspíš nevyužiju. Prostě neco do čeho si můžu nahrát svoje zvuky a pak to zmáčknutím tlačítka bez latence pouštět v průběho hraní. Snad jsem to popsal srozumitelně:)díky za odpovědi
Tvému požadavku nejvíce vyhovuje RedSound Soundbite PRO.

Já k podobnému účelu používám Wacom Next beat... což je sice něco úplně jiného (mixák, sampler + 2x player v jednom), ale k podobnému účelu to využít jde a je to bezdrátové, takže člověk může samplovat mezi lidma.

Nicméně mrkni spíš na ten Soundbite PRO

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

zrovna ten redsound se mi zda, na to co umi dost drahej, za podobnou cenu jde koupit ROLAND SP-404SX s 12 hlasou polyfonii nebo AKAI MPC500

distrikt

Příspěvek od distrikt »

jestli maš zajem tak prodávám MPC 500...kdyžtak napiš marek.larys@seznam.cz

Odpovědět