Zdravim. Jak byste srovnaly tyto mixáky? Rozhoduju se mezi nima. RMX-30 má tři šavle, což by se mohlo někdy hodit, ale IQ2+ má řadu funkcí. Pokud máte s nimi někdo zkušenosti, tak poraďtě prosim.
Diky..
Reloop RMX-30 vs. Reloop IQ2+
Re: Reloop RMX-30 vs. Reloop IQ2+
Jak je na tom IQ2+ nevim ale ja mam doma RMX-30 BPM a nemuzu si na nic stezovat. Je to spolehlivy hezky a 3 savle se hodej kdyby treba jedna vypadla nebo pro pripojeni pc nebo jinyho zdroje...muzu doporucit...cristopher píše:Zdravim. Jak byste srovnaly tyto mixáky? Rozhoduju se mezi nima. RMX-30 má tři šavle, což by se mohlo někdy hodit, ale IQ2+ má řadu funkcí. Pokud máte s nimi někdo zkušenosti, tak poraďtě prosim.
Diky..

Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
Tak kdybych chtel dalsi zdroj tak ho staci pripojit do Line nebo CD (podle toho co bude volny) a pri hrani si to jenom prepnout nebo ne?
Ja mam doma zase IQ2+. Mam ho relativne kratko a tak s nim este niesom uplne zzity. Keby sa tento mixak vyrabal pred dvomi rokmi,ked som kupil RMX-40 DSP tak idem do nho,toto som vtedy zhanal,slusny dvojkanal s dsp jednotkou za slusnu cenu.
Proti mixu ziadne vyhrady nemam,korekcie su dobre,pogumovane knoby.Velky displej je tiez fajn,je celkom prehladny.Linefadery a crossfader je lepsi ako na 40DSP, s pekne nastavitelnym priebehom.
Efektova jednotka je taktiez slusna,ja som rad hlavne za pribudnuty manualny filter,ktory som doteraz dost casto vyuzival softwarovy.Mozno by som vytkol, ze na mixe je dry/wet minifader a nie otocny knob,ako som na to bol zvyknuty,no mozno je to naozaj len zvyk.Na druhej strane sa mi paci, ze su tam separatne tlacitka na urcenie doby efektu,da sa s tym vyhrat.3 efekty ovladane crossfaderom je celkom zaujimava myslienka,no pre moj styl hudbu stejne nevyuzita.
Dva sluchatkove vystupy by som radsej vyuzil na predchadzajucom mixe.
Celkovy zvuk mixu je na slusnej urovni,eq korekcie mi zneju krajsie ako na tom starom.
Pozeram ze RMX-30 stoji o tisic a pol menej ako IQ2+, ja osobne by som si ten liter a pol za efektovu jednotku doplatil.A mozno budem tento moj coskoro predavat,tak by sme sa mozno mohli dohodnut
Proti mixu ziadne vyhrady nemam,korekcie su dobre,pogumovane knoby.Velky displej je tiez fajn,je celkom prehladny.Linefadery a crossfader je lepsi ako na 40DSP, s pekne nastavitelnym priebehom.
Efektova jednotka je taktiez slusna,ja som rad hlavne za pribudnuty manualny filter,ktory som doteraz dost casto vyuzival softwarovy.Mozno by som vytkol, ze na mixe je dry/wet minifader a nie otocny knob,ako som na to bol zvyknuty,no mozno je to naozaj len zvyk.Na druhej strane sa mi paci, ze su tam separatne tlacitka na urcenie doby efektu,da sa s tym vyhrat.3 efekty ovladane crossfaderom je celkom zaujimava myslienka,no pre moj styl hudbu stejne nevyuzita.
Dva sluchatkove vystupy by som radsej vyuzil na predchadzajucom mixe.
Celkovy zvuk mixu je na slusnej urovni,eq korekcie mi zneju krajsie ako na tom starom.
Pozeram ze RMX-30 stoji o tisic a pol menej ako IQ2+, ja osobne by som si ten liter a pol za efektovu jednotku doplatil.A mozno budem tento moj coskoro predavat,tak by sme sa mozno mohli dohodnut

Tak jsem rád že na něj neslyším nějakou hanu
... každopádně už jsem si objednal na maxistore. Mají ho tam za 6 500 nový, tekže docela fajn cena oproti konkurenci
Ale díky za nabídku 
Už se na něj těšim, ale asi bude až příští tejden
...

Už se na něj těšim, ale asi bude až příští tejden