reloop iq2+usb

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
jonyv

reloop iq2+usb

Příspěvek od jonyv »

prosím vás mám problém z mixákem Reloop IQ2+ USB vše by jolo jak má ale efekty mi vůbec nejedou sice nemám přehrávače ale vše sem dělal podle návodu aby to jelo v traktoru a nic efekty nejedou pak sem to zkusil zapojit do domácího CD přehrávače a zase efekty nevalí prosím nemáte s tím nějakou zkušenost někdo děkuji předem.

M@to

Re: reloop iq2+usb

Příspěvek od M@to »

Pusti si nieco do jedneho z kanalov, knob "chselection" si nastav na master (pripadne A alebo B podla toho, ktory kanal ti hra), "fxselection" nastav napr na echo, "yparameter" fader vytiahni uplne hore a stlac tlacitko "fx on". Mozes sa skusit pohrat s volbou doby efektu - "xparameter". Volic "xfader fx" musi byt na off, ked chces pouzivat klasicke efekty.

Ak ani teraz nepocujes efekt na master vystupe, problem bude v mixe.

djpebal

Příspěvek od djpebal »

Prosím o radu. Pořídil jsem si reloop iq2+usb, ale nedaří se mi ho zprovoznit. Zvuk ne a ne jít ven do beden. Při propojení jsem postupoval podle návodu i podle toho, jak jsem měl zapojený předešlý mixážní pult. Jedu na dva gramce a jako zesilovač používám sestavu od domácího kina. Stanton m.212 s tím neměl problém. Nejspíš v tom bude figurovat můj technický antitalent, ale může mi někdo prozradit ten kouzelný trik, který zapříčíní šíření zvuku :)? Díky

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

já nevim? mozna pohyb elektronů? :D máš to zapojený v zásuvce? :D

Ne, kazdopadne je potreba vedet jestli to mas dobre zapojeny. Tj., jestli cinche jsou na phono vstupech a jestli to mas na prepinanem vstupu (pokud vzadu na mixu jsou prepinace) jsou taky na phono (beru to vsecko tak ze gramce maj phono a ze line nepotrebujes). No a asi nejvetsi magic trick bude v přepnutí phono/line nahoře někde u gainu a vytočení GAIN tak aby to hrálo, tj na 0 :D

Jinak ted nevim v cem by mohl byt problem...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

M@to

Příspěvek od M@to »

a este otocit ten velky master knob hore vstrede :D

djpebal

Příspěvek od djpebal »

Chalani, díky vám oběma. Podařilo se mi z něj dostat zvuk, ale neptejte se mě jak :). Každopádně si z toho beru ponaučení a nebudu si kupovat nic, co má víc jak dva čudliky :)

Odpovědět