prosím poradit ohledně mixáku RELOOP IQ2+USB

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
jonyv
Příspěvky: 26
Registrován: 31 bře 2010 14:38

prosím poradit ohledně mixáku RELOOP IQ2+USB

Příspěvek od jonyv » 26 črc 2010 12:53

cus chtěl jsem se zepatat ohledně mixáku RELOOP IQ2+USB můžu po koupení ho zapojit a hned hrát z počítače nebo budu muset ještě něco koupit. Sem začátečník moc tomu ještě nerozumím děkuji za radu.

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: prosím poradit ohledně mixáku RELOOP IQ2+USB

Příspěvek od crewy » 26 črc 2010 12:59

jo muzes ale porad budes honit mysku, budes ovladat jen korekce zvuku...

jonyv
Příspěvky: 26
Registrován: 31 bře 2010 14:38

Re: prosím poradit ohledně mixáku RELOOP IQ2+USB

Příspěvek od jonyv » 26 črc 2010 13:10

soryr řekl sem to špatně jestli můžu hodit třeba do VDJ nebo traktora písničku a pak ovládat mixem takhle sem to chtěl říct

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: prosím poradit ohledně mixáku RELOOP IQ2+USB

Příspěvek od crewy » 26 črc 2010 13:13

tak i tak budeš mět jen mixážní sekci, rychlost nesrovnáš,nepustíš play atd... musel by si koupit třeba ješte EKS XP 5, aby si jel bez myši

jonyv
Příspěvky: 26
Registrován: 31 bře 2010 14:38

Re: prosím poradit ohledně mixáku RELOOP IQ2+USB

Příspěvek od jonyv » 26 črc 2010 13:21

ale efekty a všechno co tam je tak to pujde no hold beaty budu muset srovnávat takhle jde mi o to aby to je pozdějc něco koupim ale aspon takhle.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: prosím poradit ohledně mixáku RELOOP IQ2+USB

Příspěvek od Azu » 26 črc 2010 17:27

V tvém případě si vůbec nekupuj mixák ale midi kontorlér
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

jonyv
Příspěvky: 26
Registrován: 31 bře 2010 14:38

Re: prosím poradit ohledně mixáku RELOOP IQ2+USB

Příspěvek od jonyv » 26 črc 2010 18:31

jo jenže ja si do budoucna plánuju pořídit přehrávač nebo mi možná kamarád pučí gramec ale ted na to nejsou peníze

Odpovědět