Prosim o vyber aparatury
Prosim o vyber aparatury
Dnes jsem konecne ziskal nejake finance...a rozhoduju se co koupit.....a proto prosim o radu vazne jen ty co maji s Dj technikou a hranim jen ty nejlepsi skusenosti...dole v bodech uvadim co jserm vybral...Chci aparaturu stredni tridy..na hrani na akcich..svatba.discoteky atd..znate to...nechci ale nic co uz nema budoucnost...Jde mi hlavne o kvalitni zvuk a take efekty pokud to je nejak vyuzitelne...prej to dnes malo nekdo pouziva...Nechci zadnou hracku na doma ale neco s cim odehraju akce bes problemu....Prosim o radu co je s tohoto nize uvedene dobre....je mi jasne ze potrebuju jeste zvukovku..proto prosim o typ jakou zakoupit...k temto komponentum...ktere mi vyberete......jako nejlepsi z uvedenych...Prosim uvest duvody proc to koupit a proc ne...moooooc dekuji vsem kdo mi jakkoliv pomuzou...
Denon DN-S1200
Pioneer CDJ 350
Denon DN-HC 4500....cd controler
Denon DN-X 1100
Denon DN-X 600
Denon DN-S1200
Pioneer CDJ 350
Denon DN-HC 4500....cd controler
Denon DN-X 1100
Denon DN-X 600
-
Re: Prosim o vyber aparatury
z prehravacu bych volil 1200 nebo ty pindoury
a mix jednoznacne 1100
a mix jednoznacne 1100
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Ten Denon DN-X600 je dvoukanal ale ma na nem 2xcd a 2x gramce....jak je to mozne??? ma tedy vyznam kupovat ctyr kanal?
http://www.youtube.com/watch?v=i86JjbxaqXQ
http://www.youtube.com/watch?v=i86JjbxaqXQ
-
[quote="Bobo69"]Ten Denon DN-X600 je dvoukanal ale ma na nem 2xcd a 2x gramce....jak je to mozne??? ma tedy vyznam kupovat ctyr kanal?
http://www.youtube.com/watch?v=i86JjbxaqXQ[/quote]
Nemá na ně ale fader... jen si přepíná páčkama. Na X1100 můžeš mít 2x player + 2x gramo zapojeno najednou (a všechno může i najednou hrát).
Jaká je jinak X600 nevim... věřim, že nebude špatná. X1100 je ale výbornej pult. Osobně bych si vzal X1100.
Player bych si vzal to CDJ 350, ale chybu neuděláš ani s DN 1200. 1k série od Denonů se docela povedla. Je lépe vybavená, než CDJ 350. CDJ 350 mi ale přijde lepší jogem, rozměrama a ovladatelností (což třeba pro mě osobně je důležitější, než efekty apod.).
http://www.youtube.com/watch?v=i86JjbxaqXQ[/quote]
Nemá na ně ale fader... jen si přepíná páčkama. Na X1100 můžeš mít 2x player + 2x gramo zapojeno najednou (a všechno může i najednou hrát).
Jaká je jinak X600 nevim... věřim, že nebude špatná. X1100 je ale výbornej pult. Osobně bych si vzal X1100.
Player bych si vzal to CDJ 350, ale chybu neuděláš ani s DN 1200. 1k série od Denonů se docela povedla. Je lépe vybavená, než CDJ 350. CDJ 350 mi ale přijde lepší jogem, rozměrama a ovladatelností (což třeba pro mě osobně je důležitější, než efekty apod.).
-
Ale když teď koukám na vybavení X600 ... pokud Ti určitě budou stačit 2 kanály, možná bych o něm uvažoval. Jestli vychází zvukově z X1600 a X1700, bude o co stát. X1100 je z X1500 (která je zvukově taky výborná, ale X1600 je už přecejenom o fous dál). Taky mi na X1500 vadilo zahřívání, X1700 mi v tom přišla lepší...
hlavny rozdiel je v tom, ze 1100ka je full analog a 600ka je digi....pokial by si siel len na CDP a stacia dva asi radsej 600ku...mas tam efekty, midi (VDJ, Traktor), no pokial by si riesil aj gramce, tak musis pouzit trocha kombinatoriky, lebo na jednej sabli mas jedno gramo a jedno CD....u1100ky si to rozhodis na jednotlive sable ale si bez efektov a bez podpory midi, cize keby si v buducnosti riesil nejake DVSko, musis pouzit nejaky externy hardver a na efekty tiez nejaky efektor (ci uz Kaoss od Korgu alebo nejake EFXko od Pincka)....no oba mixeri su dobre, uz sa len rozhodnut podla vyuzitia.....o playeroch nepisem, vid podpis 

Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
-
schrnul bych to takle pokud budes mix tahat na akce tak urcite 4 kanal jinak se z toho prepojovani poseres, a co se tyce prehravacu tak ty pincky maj tu vyodu ze se da trefit presna smycka protoze to ukazuje nevyhoda absence efektu atd, denon ma nevyhodu jen gumova tlacitka ale je to o zvyku kazdopadne doporucuju ti se podivat na youtube.com a zkouknout videa jak na pincka tak na denon obojeho je tam pozehnane ! Podle toho si pak vyber
[quote="nema.dj"]hlavny rozdiel je v tom, ze 1100ka je full analog a 600ka je digi....pokial by si siel len na CDP a stacia dva asi radsej 600ku...mas tam efekty, midi (VDJ, Traktor), no pokial by si riesil aj gramce, tak musis pouzit trocha kombinatoriky, lebo na jednej sabli mas jedno gramo a jedno CD....u1100ky si to rozhodis na jednotlive sable ale si bez efektov a bez podpory midi, cize keby si v buducnosti riesil nejake DVSko, musis pouzit nejaky externy hardver a na efekty tiez nejaky efektor (ci uz Kaoss od Korgu alebo nejake EFXko od Pincka)....no oba mixeri su dobre, uz sa len rozhodnut podla vyuzitia.....o playeroch nepisem, vid podpis
[/quote]
Dik za přispěvěk...U te 600 digi je plus hlavne zvukovka..ted ale do jake miry je kvalitnejsi nez externi treba od Native nebo ESI - MAYA44... S tema cd vaham...U Denonu mne laka cena..ale je to takova mala plastova kysna...a ty pogumovane tlacitka,,no nevim...Pincek je zas vzhledove jinde...
Ps...zna nekdo kvalitni shop kde ten mix koupim levneji nez tady ? http://www.shop4djs.com/denon-2/denon-dn-x-600.html

Dik za přispěvěk...U te 600 digi je plus hlavne zvukovka..ted ale do jake miry je kvalitnejsi nez externi treba od Native nebo ESI - MAYA44... S tema cd vaham...U Denonu mne laka cena..ale je to takova mala plastova kysna...a ty pogumovane tlacitka,,no nevim...Pincek je zas vzhledove jinde...
Ps...zna nekdo kvalitni shop kde ten mix koupim levneji nez tady ? http://www.shop4djs.com/denon-2/denon-dn-x-600.html
-
hele ja bych tu zvukno moc neresil sluchove to stejne nikdo nepozna a papirove dela nej zvuky Native, ty cd oboje budou kvalitni zalezi co ti vice vyhovuje a libi se ti no, ale asi bych bral ty pincky no
a ktomu Denon DN-X 600 a bude to paradni sestava plnohodnotna pro midi i plnohodnotna pro hrani z cd

Asi pujdu do toho Denona 600 a Pincka CDJ350 ,snad neudelam chybu..
Ps...Slipmat pro tohoto Pincka se da nekde sehnat?
Ps...Slipmat pro tohoto Pincka se da nekde sehnat?
kdyby jsi chtel denony dn-s1200, mam dva v perfektnim stavu na prodej, prechazim na konzoly
NI Traktor Kontrol S4; Reloop RHP-10