problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
EsVanDaniel
Příspěvky: 9
Registrován: 29 bře 2010 21:31

problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od EsVanDaniel » 28 srp 2010 13:15

Dobry den , mam problem s nastavenim 2 kanalu v pc (v praxi se mi micha do jednoho kanalu na mixu obadva tracky) Skousel sem vse co jsem se docetl na internetu ale zatim nic nepoomohlo .. Mam ovladac zvukovky Reatek /zvukovku 5.1 (vni mam tet zapojene jen 2x 3.5jacky ktere sou redukovany do mixu pres cinch) v pc sem nastavil jeden kanal jako predni a druhy jako zadni bedny / v programech vdj /deckadance / traktor sem nastavil externi mix ale stejne nic :( (kdyz zapojim jeden kanal z mixu do jineho prehravaciho media tak jede vše ok ) Rekl bych ze asi bude problem nekde v programu realtek ale opravdu uz nevim vcem skousel sem vse co jsem vydel )
(hledal sem na iternetu tuhle problematiku ale nenasel sem tak prosim pokud vite o nakem tematu usetrete si blbych poznamek a hodte sem link , diky)

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od Avender » 28 srp 2010 15:44

Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

EsVanDaniel
Příspěvky: 9
Registrován: 29 bře 2010 21:31

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od EsVanDaniel » 29 srp 2010 00:38

takhle jsem to skousel i podle tohodle / nejde mi to ale mam problem jak je u toho navodu nastavit v traktoru track A/B aby meli kazdy po 2x realtek nastaveni vy jak to naastavim tak u 2heho tracku mi to vynuluje prvni nastaveni ale jinak u vdj to tak mam naastavene a nefici

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od Avender » 29 srp 2010 14:33

Pri nastavovani output routing v traktoru, ked kliknes na tu sipku aby si si mohol priradit k danemu decku kanal tak tam mas 4 moznosti alebo menej? Ked tak ake....?
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

EsVanDaniel
Příspěvky: 9
Registrován: 29 bře 2010 21:31

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od EsVanDaniel » 29 srp 2010 15:36

tady na tomto obrazku sem to vyfotil http://djes.ic.cz/mm.jpg (pri te druhe volbe realteku je ticho v bednach ) nejde mi nastavit aby u tracku A/B byl dohromady 4x nastaven realtek :(

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od crewy » 29 srp 2010 15:49

jestli mas zaple u zvukovky zaple 4výstupy(mono) tak to musi jit.... jeste se tito muze vypinat pri startu traktoru ty 4 vystupy, kdyztak bych zkusil nainstalovat asio4all ovladac

EsVanDaniel
Příspěvky: 9
Registrován: 29 bře 2010 21:31

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od EsVanDaniel » 29 srp 2010 16:47

aha a kde to to najdu ty 4 mono? abych to mohl potencialne zapnout pokud nemam? ASIO4ALL sem nainstaloval ale tak trochu nevim kde to mam zprovoznit :-)ve vdj sem nastavil Asio4all a docilil sem toho ze se mi nemichaj obadva tracky do jednoho ale hraje jen jeden no ale na druhe savli(track B) mam ticho ( VSIMNUL SEM SI ze mi nastaveni v reateku hraje jen kdyz mam nastavene jako predni bedny (coz mam track A) a zadni bedny coz je track B nehraje)

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od crewy » 29 srp 2010 22:42

normální ovladač pro tu tvoji zvukovku ve windows.tam bys mel met zaple tu 5.1 bo kolikátku to máš zvukovku. a k asio normálne nainstaluješ, pak otevřes traktora a jak si vybíráš zvukovku tak bys tam mel met realtek a pak ten asio4all, tak zvolis asio a pak jen priradis kanaly

EsVanDaniel
Příspěvky: 9
Registrován: 29 bře 2010 21:31

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od EsVanDaniel » 30 srp 2010 11:09

jaksi nic nemuzu ve windows najit (mam win7) nasel sem akorat zakladni obvladac zvuku co je na kazdem winu ale tam nic takoveho nevidim akorat tam mam potvrzene ze mam zaple predni a zadni bedny na dva 3,5 vstupy , a v tom Asio sem zapl: Line in at front panel (Green)(predni repr..) / -//- (orange) (zadni repro) a stejne nic furd mi hraje jen jeden canal a kdyz dam v traktoru nastaveni Asio tak mam ticho

EsVanDaniel
Příspěvky: 9
Registrován: 29 bře 2010 21:31

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od EsVanDaniel » 31 srp 2010 15:07

tady jsem nafotil moje zapojeni ( u vdj mi hraje jen jeden track a kdyz pustim 2 tak se mi uz nemicha do jedne savle ale na druhe savli mam ticho(coz potrebuju aby tam hral track 2)
u Traktoru mam uplne ticho zde jsou fotografie zapojeni + nastaveni

Zapojeni:
http://djes.ic.cz/1.jpg

Nastaveni Realtek + ASIO (kdyz je spusten vDJ) :
http://djes.ic.cz/2.jpg

Vdj Nastaveni :
http://djes.ic.cz/3.jpg

Traktor nastaveni (nefunkcni):
http://djes.ic.cz/4.jpg

Kde jsem udelal chybu ze mi nechcou hrat rozdelene audio ?? ( Track A , Track B / zatim hraje jen track A)Dik moc za odp...

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od Avender » 01 zář 2010 02:30

Skus sa este pohrat z nastavenim v "Spravce zvuku Realtek HD". Metodou pokus/omyl.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

EsVanDaniel
Příspěvky: 9
Registrován: 29 bře 2010 21:31

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od EsVanDaniel » 01 zář 2010 08:40

to skousim od zacatku ale vysledek zadny :-( :-( a mam prave pocit ze ten realtek to nekde blokuje jen nevim kde a jak to zmenit :-(

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od CrissC » 01 zář 2010 19:29

Wow, to nastavení u Traktoru je velice zajmavý, zkus si stahnout Traktor PRO (stejně je lepší než 3 ;-))

Jinak v ASIO vypni všechny nepoužívaný výstupy a vstupy, v ovladačích zapni jen přední a střed třeba.

V ASIO povypínej všechno kde je LINE in, Micin a input ;-) a dej sem obrázek s rozklikaným vše co tam de ;-)

Hlavně celkově je to nějaký divný v tom ASIO...

EsVanDaniel
Příspěvky: 9
Registrován: 29 bře 2010 21:31

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od EsVanDaniel » 01 zář 2010 21:17

jo diky moc jdu to skusit pak to tu hodim (ps. taky se mi to zda divne v tom asio)

EsVanDaniel
Příspěvky: 9
Registrován: 29 bře 2010 21:31

Re: problem-softwarove nastaveni 2 kanalu (pc+mix)

Příspěvek od EsVanDaniel » 01 zář 2010 22:10

CrissC píše:Wow, to nastavení u Traktoru je velice zajmavý, zkus si stahnout Traktor PRO (stejně je lepší než 3 ;-))

Jinak v ASIO vypni všechny nepoužívaný výstupy a vstupy, v ovladačích zapni jen přední a střed třeba.

V ASIO povypínej všechno kde je LINE in, Micin a input ;-) a dej sem obrázek s rozklikaným vše co tam de ;-)

Hlavně celkově je to nějaký divný v tom ASIO...
Diky moc nevim jak ale chvili sem nastavoval neco v Traktoru Pro a jede to ( objevili se mi mnohem vic moznosti nastaveni u toho nastave v extendet mix. a v tom nastaveni AsIO uz to mam normalni ne jak u traktoru
3 ) a uz o fici Konecne .Jeste bych mel jednu otazku . jak muzu nahravat do pc? (tak ze zapojim kabel ktery ma 1x 3,5 a 2x cinch do mixu na record? a dal v pc to nastavim jak? ) Jinak fakt diky ;-)

Odpovědět