pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
Legalitka
Příspěvky: 5
Registrován: 17 pro 2010 15:39

pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Příspěvek od Legalitka » 17 pro 2010 15:44

čau lidi pořídil sem si zvukovku Creative 5.1 koupil sem 3 kábly do komlu které vedou z mixu (behringer) 2 kánály mám napojené doře na zelený a černý nevím k čemu je ten modrý vstup ...a dál sem zapojil na tape na mixu kabel který vede do microfonu (růžový) aby mě záznam nahrával efekty .A ten problém je že to efekty nenahrává a kanály jedou zaráz

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 15:35

Re: pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Příspěvek od DJ Patrix » 17 pro 2010 22:18

Problém je ten, že práve modrý vstup je Line in a teda ten správny, do ktorého treba kábel z mixu zapojiť. Inak trošku som neporozumel, ako to myslíš že kanály idú naraz. Aké efetky vlastne chceš nahrávať?

Legalitka
Příspěvky: 5
Registrován: 17 pro 2010 15:39

Re: pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Příspěvek od Legalitka » 17 pro 2010 23:08

DJ Patrix píše:Problém je ten, že práve modrý vstup je Line in a teda ten správny, do ktorého treba kábel z mixu zapojiť. Inak trošku som neporozumel, ako to myslíš že kanály idú naraz. Aké efetky vlastne chceš nahrávať?
chci nahrávat Efekty které mám na mixu ale pokud zapojím Master z mixu do Line In tak odkud mám vyvéz kabel do domácího kina (nebo jakýchkoli repráků ? všechny 3 vsupy krom mikra budou obsazený ....

M@to
Příspěvky: 161
Registrován: 19 úno 2009 10:29

Re: pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Příspěvek od M@to » 18 pro 2010 01:10

mic a line in su vstupy v prvom rade, tie nikam nevyvedies...

ak chces nahravat a zaroven pustat do bedni, tak tape vyved do line in a master z mixu na bedne...ak som teda spravne pochopil tvoj problem, skoro sa po tebe neda citat

Legalitka
Příspěvky: 5
Registrován: 17 pro 2010 15:39

Re: pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Příspěvek od Legalitka » 18 pro 2010 09:58

M@to píše:mic a line in su vstupy v prvom rade, tie nikam nevyvedies...

ak chces nahravat a zaroven pustat do bedni, tak tape vyved do line in a master z mixu na bedne...ak som teda spravne pochopil tvoj problem, skoro sa po tebe neda citat
Asi mas Pravdu Vse mam Dobre zapojeny jen Ten 4 kabel Vyvezt Tape--- Line In .Musím počkat na uzemňovací kabel páč když to tam dám tak sliším nehorázné pískání

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Příspěvek od microgenius » 18 pro 2010 12:02

Legalitka píše:
M@to píše:mic a line in su vstupy v prvom rade, tie nikam nevyvedies...

ak chces nahravat a zaroven pustat do bedni, tak tape vyved do line in a master z mixu na bedne...ak som teda spravne pochopil tvoj problem, skoro sa po tebe neda citat
Asi mas Pravdu Vse mam Dobre zapojeny jen Ten 4 kabel Vyvezt Tape--- Line In .Musím počkat na uzemňovací kabel páč když to tam dám tak sliším nehorázné pískání

tak to mas fukle v mic vstupu na zvukovce kdyz ti to praska
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Legalitka
Příspěvky: 5
Registrován: 17 pro 2010 15:39

Re: pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Příspěvek od Legalitka » 18 pro 2010 13:59

microgenius píše:
Legalitka píše:
M@to píše:mic a line in su vstupy v prvom rade, tie nikam nevyvedies...

ak chces nahravat a zaroven pustat do bedni, tak tape vyved do line in a master z mixu na bedne...ak som teda spravne pochopil tvoj problem, skoro sa po tebe neda citat
Asi mas Pravdu Vse mam Dobre zapojeny jen Ten 4 kabel Vyvezt Tape--- Line In .Musím počkat na uzemňovací kabel páč když to tam dám tak sliším nehorázné pískání

tak to mas fukle v mic vstupu na zvukovce kdyz ti to praska
Mužeš mi definovat pojem fukle?... a čím se zbavím toho pískání

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Příspěvek od Avender » 18 pro 2010 14:14

fukle :P ..ze vystup tape z mixu mas napojeny do mic vstupu a ze to mas dat do line a bude to ok
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Příspěvek od Avender » 18 pro 2010 14:16

uzemnovat to nemusis...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Legalitka
Příspěvky: 5
Registrován: 17 pro 2010 15:39

Re: pROBLÉM SE ZÍZNAMEM ZVUKU

Příspěvek od Legalitka » 21 pro 2010 18:50

Jo Hele problém vyřešen od začátku zapojené dobře ale problém byl V Ovládací panely-Zvukova zarizeni-zvuky a nastaveni vstupu jen na line in a ne zaroven s mikrakem byla prebuzena zvukovka

uzemění

také vyřeženo připojením mixu , pc , a hifi věže na nulák v zásuvce kde sem vše měl napojené na prodlužku

..myslím že by to mnohým mohlo pomoct taky dík za rady...

Odpovědět