Problem s masterom v sluchatkach
Problem s masterom v sluchatkach
Cus, tak mi dnes prisiel mixak Reloop rmx 40. S mixakmi ani s nicim inym nemam skusenosti tak mozno nieco robim zle ale... v sluchatkach nepocujem master, teda vlastne pocujem ale uplne minimalne. Zato ked otocim korekciu na druhu stranu ku CUE tak to hra... neviete v com je problem?
DJM 850, 2x CDJ 400, Sennheiser HD 25-C II
Re: Problem s masterom v sluchatkach
nechceš to popsat víc?
kterou korekcí potočíš? na kterou stranu? jinak výstup pro sluchátka mívá svůj vlasní knob na regulaci hlasitosti + někdy mívá i frekvenční regulaci (hraje víc výšek a míň basů a naopak). jinak každý mix má buď knoflík nebo nějaký přepínač na to který ti určí který kanál ti má jít do sluchátek...
kterou korekcí potočíš? na kterou stranu? jinak výstup pro sluchátka mívá svůj vlasní knob na regulaci hlasitosti + někdy mívá i frekvenční regulaci (hraje víc výšek a míň basů a naopak). jinak každý mix má buď knoflík nebo nějaký přepínač na to který ti určí který kanál ti má jít do sluchátek...
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Podle mě máš málo nastaven master out, tj, když ti to nehraje nahlas ven, tak to nehraje na hlas ani do sluchátek...
A koukám, že master má svůj CUE, a pokud to funguje jako u denonu, tj, aby na potenciometru v polovině MASTER, hrál mater, musí být zaplý ten cue na Masteru.
A koukám, že master má svůj CUE, a pokud to funguje jako u denonu, tj, aby na potenciometru v polovině MASTER, hrál mater, musí být zaplý ten cue na Masteru.
Heh no jasne, moja chyba... som myslel ze signal z mastera by mal ist do sluchatok automaticky, bolo treba zapnut cue pri masteri.. 

DJM 850, 2x CDJ 400, Sennheiser HD 25-C II
Já nějak do dnes nepochopil k čemu to je dobrý....
to sme dva.. vždy sem si zapl jen jeden kanál do sluchátek a stačilo to.. když není odposlech tak sem si přidal druhý..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
To já používám cue/master pořád, ale nechápu proč musí být zaplý to talčítko u masteru, když na danou stranu poťáku nejde přiřadit nic jiného než onen master, takže když by byl zaplý master pořád ušetřilo by se jedno tlačítko