prepojenie mixu s vdj

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
aninko05
Příspěvky: 3
Registrován: 24 říj 2009 20:16

prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od aninko05 » 05 lis 2009 17:12

ako sa da prepojit VirtualDJ s mixom Pioneer-DJM800 tak aby som mal na mixe 2 decky z VDJ? ak sa to da tak aky kabel na to treba? thanks

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od Azu » 05 lis 2009 17:23

jakej kabel by si asi tak řek? při použití selského rozumu snad musí být jasné že potřebuji kabel který na jednom konci bude mít konektroy které pasují na vstupy mixáku (cinch) a na druhém konci takové které pasují do tvé zvukové karty
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od ToLa » 05 lis 2009 18:37

Azu, vidíš to moc jednoduše, takhle to v reálným světě nefunguje :mrgreen:

aninko05
Příspěvky: 3
Registrován: 24 říj 2009 20:16

Re: prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od aninko05 » 05 lis 2009 20:01

myslel som tym ci sa to neda pripojit nejak inak, aby som mal na mixe 2 kanaly z jedneho pc....ako keby som mal 2 prehravace pripojene. Dufam ze chapete co tym myslim....cez midi sa to neda?

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od ToLa » 05 lis 2009 20:07

Řekl bych, že Azuova primitivní teorie se dá aplikovat i na PC a mix které bude fungovat jako 50 přehrávačů :mrgreen:

Já to zkoušel jednou lněným provázkem, ale zkrze něj to praskalo, ocelový lanko je celkem blbě foremný a pořád jsem o něj kobrtal a zápalná šnůra mě při songu Light my fire shořela, takže jsem se vrátil zase ke kabelům... Zkoušel jsem i jiné konektory, ale fakt nacpat do zdířky jack 3,5 nic jako HDMI ani VGA nejde :mrgreen:

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od Azu » 05 lis 2009 20:27

Dokonce ve VDJ je to snad i v nastavení dokonce nakreslený jak to zapojit.
http://www.club-music.cz/aktuality/prop ... tacem.html
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Kenny
Příspěvky: 266
Registrován: 23 zář 2007 20:40

Re: prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od Kenny » 05 lis 2009 23:44

ToLa píše:Řekl bych, že Azuova primitivní teorie se dá aplikovat i na PC a mix které bude fungovat jako 50 přehrávačů :mrgreen:

Já to zkoušel jednou lněným provázkem, ale zkrze něj to praskalo, ocelový lanko je celkem blbě foremný a pořád jsem o něj kobrtal a zápalná šnůra mě při songu Light my fire shořela, takže jsem se vrátil zase ke kabelům... Zkoušel jsem i jiné konektory, ale fakt nacpat do zdířky jack 3,5 nic jako HDMI ani VGA nejde :mrgreen:

no a zkoušel jsi startovací kabely?
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

Martty
Příspěvky: 9
Registrován: 25 lis 2010 22:19

Re: prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od Martty » 27 lis 2010 23:22

ToLa píše:Řekl bych, že Azuova primitivní teorie se dá aplikovat i na PC a mix které bude fungovat jako 50 přehrávačů :mrgreen:

Já to zkoušel jednou lněným provázkem, ale zkrze něj to praskalo, ocelový lanko je celkem blbě foremný a pořád jsem o něj kobrtal a zápalná šnůra mě při songu Light my fire shořela, takže jsem se vrátil zase ke kabelům... Zkoušel jsem i jiné konektory, ale fakt nacpat do zdířky jack 3,5 nic jako HDMI ani VGA nejde :mrgreen:

koukám,že je tu i veselo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DeeJay PiPi
Příspěvky: 247
Registrován: 24 lis 2009 08:50

Re: prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od DeeJay PiPi » 28 lis 2010 18:27

jojo, ToLovi komentáři mě vždycky rozsekají... :lol: :lol: :lol:

Odpovědět