prepojenie mixu s vdj

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
aninko05

prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od aninko05 »

ako sa da prepojit VirtualDJ s mixom Pioneer-DJM800 tak aby som mal na mixe 2 decky z VDJ? ak sa to da tak aky kabel na to treba? thanks

Azu

Re: prepojenie mixu s vdj

Příspěvek od Azu »

jakej kabel by si asi tak řek? při použití selského rozumu snad musí být jasné že potřebuji kabel který na jednom konci bude mít konektroy které pasují na vstupy mixáku (cinch) a na druhém konci takové které pasují do tvé zvukové karty
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Azu, vidíš to moc jednoduše, takhle to v reálným světě nefunguje :mrgreen:

aninko05

Příspěvek od aninko05 »

myslel som tym ci sa to neda pripojit nejak inak, aby som mal na mixe 2 kanaly z jedneho pc....ako keby som mal 2 prehravace pripojene. Dufam ze chapete co tym myslim....cez midi sa to neda?

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Řekl bych, že Azuova primitivní teorie se dá aplikovat i na PC a mix které bude fungovat jako 50 přehrávačů :mrgreen:

Já to zkoušel jednou lněným provázkem, ale zkrze něj to praskalo, ocelový lanko je celkem blbě foremný a pořád jsem o něj kobrtal a zápalná šnůra mě při songu Light my fire shořela, takže jsem se vrátil zase ke kabelům... Zkoušel jsem i jiné konektory, ale fakt nacpat do zdířky jack 3,5 nic jako HDMI ani VGA nejde :mrgreen:

Azu

Příspěvek od Azu »

Dokonce ve VDJ je to snad i v nastavení dokonce nakreslený jak to zapojit.
http://www.club-music.cz/aktuality/prop ... tacem.html
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Kenny

Příspěvek od Kenny »

ToLa píše:Řekl bych, že Azuova primitivní teorie se dá aplikovat i na PC a mix které bude fungovat jako 50 přehrávačů :mrgreen:

Já to zkoušel jednou lněným provázkem, ale zkrze něj to praskalo, ocelový lanko je celkem blbě foremný a pořád jsem o něj kobrtal a zápalná šnůra mě při songu Light my fire shořela, takže jsem se vrátil zase ke kabelům... Zkoušel jsem i jiné konektory, ale fakt nacpat do zdířky jack 3,5 nic jako HDMI ani VGA nejde :mrgreen:

no a zkoušel jsi startovací kabely?
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

Martty

Příspěvek od Martty »

ToLa píše:Řekl bych, že Azuova primitivní teorie se dá aplikovat i na PC a mix které bude fungovat jako 50 přehrávačů :mrgreen:

koukám,že je tu i veselo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

jojo, ToLovi komentáři mě vždycky rozsekají... :lol: :lol: :lol:

Odpovědět