Používá někdo Behringer DEQ-2496?
Používá někdo Behringer DEQ-2496?
Pokud ano, rád bych se zeptal na nastavení komprese a limiteru. Několik doporučených nastavení jsem našel, ale rád se nechám poučit. Dík.
Re: Používá někdo Behringer DEQ-2496?
A lepsi sekci pro svuj dotaz jsi nenasel? Poradim - Zvukova technika ...
zrovna tohle je celkem dost individualni, ohledne limiteru, je to posledni zachrana, takze jsem ho mel nastavenej tesne pred clipem na zesiku a kompresor, zalezi, jestli ho chces dat pred limiter na ochranu, nebo chces nejak menit dynamiku, vetsinou se to nastavuje podle aparatury, prostoru a usi zvukare, univerzalni recept zadnej neni
[quote="honcka"]zrovna tohle je celkem dost individualni, ohledne limiteru, je to posledni zachrana, takze jsem ho mel nastavenej tesne pred clipem na zesiku a kompresor, zalezi, jestli ho chces dat pred limiter na ochranu, nebo chces nejak menit dynamiku, vetsinou se to nastavuje podle aparatury, prostoru a usi zvukare, univerzalni recept zadnej neni[/quote]
Mám ho zapojený mezi kontrolérem MC-6000 a PA setem Cerwin Vega 118 + 2x CV128.
Používám grafický a parametrický EQ, nastavení komprese a limiteru dělám jak si napsal "podle uší", ale nakonec to v mnoha případech bypassnu anebo nechám nastavení, co jsem našel někde na netu jako doporučené od člověka, co to zařízení celkem detailně analyzoval http://www.nu9n.com/deq2496.html. Hraju pokaždé v jiném prostoru a na hraní s nastavováním nemám před akcí moc času. Tak se ptám, jak to dělají jiní uživatelé.....
Mám ho zapojený mezi kontrolérem MC-6000 a PA setem Cerwin Vega 118 + 2x CV128.
Používám grafický a parametrický EQ, nastavení komprese a limiteru dělám jak si napsal "podle uší", ale nakonec to v mnoha případech bypassnu anebo nechám nastavení, co jsem našel někde na netu jako doporučené od člověka, co to zařízení celkem detailně analyzoval http://www.nu9n.com/deq2496.html. Hraju pokaždé v jiném prostoru a na hraní s nastavováním nemám před akcí moc času. Tak se ptám, jak to dělají jiní uživatelé.....
Ja mel dcx2496 a snazil jsem se to nastavit tak aby tech modulu bylo zaplejch co nejmin, ze kazdej celkem dost kurvil vyslednej zvuk, pak jsem udelal tu blbost, ze jsem si od kamose pujcil Rane RPM26 a behringer sel pryc, rozdil byl i u mejch samorobo beden neskutecnej, fakt jsem nechapal jak krasne ty bedny hrajou 

No, tak to dík za "motivaci". :sad2: Abych se zamyslel.....honcka píše:Ja mel dcx2496 a snazil jsem se to nastavit tak aby tech modulu bylo zaplejch co nejmin, ze kazdej celkem dost kurvil vyslednej zvuk, pak jsem udelal tu blbost, ze jsem si od kamose pujcil Rane RPM26 a behringer sel pryc, rozdil byl i u mejch samorobo beden neskutecnej, fakt jsem nechapal jak krasne ty bedny hrajou