Poradte kterej mix koupit

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
piatro
Vybavení

Re: Poradte kterej mix koupit

Příspěvek od piatro »

Bobo69 píše:Ale oba jsou to klubove mixy.....nebo ne? co je na tom ze maji chinchové výstupy
a povieš mi ako na to chceš napojiť odposluchové bedne ,keď to nemá booth out??? to nie je clubový mix,zmier sa s tým. je to len na doma.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Bobo69 píše:Ale oba jsou to klubove mixy.....nebo ne? co je na tom ze maji chinchové výstupy
v profesionalni zvukarine se pokud to jde pouziva symetricke zapojeni, ze je mnohem min nachylne na ruseni nez nesymetricke (cinch)

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

A jak to delaji na disce ti co nemaji mix kterej ma ten booth out?? Je vazne tak dulezite to mit? Asi skoncim u toho Denona 1100 ale porad váhám.... Nekdo mi psal ze mam jit do Reloop RMX-40 DSP BlackFire Edition prej na nem znamej hraje uz pres rok v klubu kazdej patek a sobotu a nestěžuje si a druzí zas doporucuji Pioneer DJM-400 tak nevim... Jsem nahlodanej jak hrom..

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

booth neni symetricky master vystup, je to nezavisly vystup na odposlechy, vetsinou je nesymetricky (cinch), je to potreba hlavne kvuli tomu, ze kdyz se stridaji DJ's, tak kazdy ma vetsinou rad odposlechy jinak hlasite, tak si je nastavi sam a nepotrebuje k tomu PA zvukare, na klasickejch diskotekach, kde hraje jeden clovek, to neni potreba, ze se to nastavi na zacatku akce a pak do toho uz nemusi rejpat.

Z toho co si psal jdi do toho Denona, rok neni zadna doba, vetsinou to odchazi tesne po zaruce :)

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

ja odporúčam Xone 22 alebo ten denon dnx 1100. neskúšal som ani jeden ale pošul som na ne dobré ohlasy.

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

s tym denonom by si podla mna npererobil.....ak by ti chybal efektor, vies si pripojit externy, i ked v sucastnosti efekty uz maju aj prehravace
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

tak,tak,ten denon je asi najlepší čo za tie peniaze môže dostať a nebude musieť dlhý čas rozmýšľať nad výmenou pultu. najhoršie je kúpiť si niečo na rýchlo a o rok to predať pod cenu a kúpiť niečo lepšie.

Odpovědět