Pioneer REMIX STATION RMX-1000

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
sqadra

Pioneer REMIX STATION RMX-1000

Příspěvek od sqadra »

Hodně zajímavá nová hračka, hodně se mi líbí, jak s tim James Zabiela dělá ten trik se scratchem..

Ale cena bude tradičně vysokáááááááááááááá:-)

http://www.djtechtools.com/2012/03/16/p ... ng-device/
Hudba: soundcloud.com/sqadra
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz

honcka
Vybavení

Re: Pioneer REMIX STATION RMX-1000

Příspěvek od honcka »

Cena neni vysoka, cena je uplne mimo za $999 jde poridit napr Akai MPC 2500/Renaissance pripadne za tretinu Kaoss pad 3

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

honcka píše:Cena neni vysoka, cena je uplne mimo za $999 jde poridit napr Akai MPC 2500/Renaissance pripadne za tretinu Kaoss pad 3
Tak všichni tady víme, že to nejde takhle brát... Akai MPC je zařízení pro někoho úplně jiného. Kaoss pad 3 je zase úplně jinej koncept. To už by tady někdo mohl říct, že za 1000 USD je už celkem použitelnej synťák a někdo by to zase kontroval tím, že za to má PC + midi a je ještě dál apod. :-).

Věřim, že si to své fanoušky najde... myslim, že pro někoho třeba s DJM 800 koukajícím na Neuxus kuli novejm efektům (a nepotřebujícím zvukovku), to bude fakt supr volba.

Osobně za obrovské - považuju absenci LINK na načtení beatgrid. Taky se tam hodně věcí překrejvá s DJM 2k/Nexus.

Majky_mike

Ale kdyby na základě toho updatovali DJM 2K... vůbec bych se nezlobil :-). Věřim, že tam ještě ty rezervy jsou.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

to MPC jsem hazel, ze za stejny prachy je kompletni workstation a ten kaoss pad ma sice jinej koncept, ale v zasade stejny pouziti - efektor + sampler

Majky_mike

honcka píše:to MPC jsem hazel, ze za stejny prachy je kompletni workstation a ten kaoss pad ma sice jinej koncept, ale v zasade stejny pouziti - efektor + sampler
Jj... já souhlasim. Ale třeba ten KP3. Měl jsem ho. Byl jsem z něho nadšenej... prvních pár dní. Pak jsem stejeně zkejsnul na efektoru v pultu, který byl mnohem prakticky použitelnější.

Věřim, že v tomhle bude RMX 1000 jinde (jako starší Pioneerské efektory) a nabídne hlavně reálnou a dlouhodobou využitelnost pro každodenní použití.

Tímhle si prostě myslim, že se cílovka KP3 s RMX 1k vůbec nepřekrývá. KP3 je efektor pro hračičky, ten RMX bude pro lidi, kteří chtějí snadno používat efekty.

Navíc ta cena přece není nic překvapivého. EFX 1000 stojí víceméně to samé a po funkční stránce toho umí 1/2. Nemá sampler, nemá SDkarty, nemá VST...

Pravda je, že od pohledu ale budí díky velikosti lepší dojem. Tohle vypadá fakt maličkaté... Může to být jen dojem.

Majky_mike

Tak cena se mi zdá velice rozumná... zaváděčku pod 15 bez DPH jsem fakt nečekal.

Odpovědět