Zrovna vcera vecer se mi stala fakt dobra nahoda, po tom, co jsem ten dotaz tady napsal, jsem sel na akci v nasem lokalnim klubu, kde zrovna hrala svycarska DJka Miss Duckin a ta zrovna mela tyhle HDJ 500 v bile barve, v backstagi jsem ji potkal a poprosil, at mi je na chvili pujci, abych si je mohl prohlednout a nakonec mi do nich i neco pustila z iPhonu, takze jsem je mohl i poslechnout. V te bile barve se mi vubec nelibily, ale v cerne budou fajn. Taky me prekvapilo, ze oproti fotkam jsou nausniky ve skutecnosti vetsi nez vypadaji. Jinak sluchatka jsou hodne lehka a i presto vypadaji celkem robustne, hlavne nemaji zadne zbytecne klouby navic, jenom dozadu vyklapeci prave sluchatko, na hlave mi sedely dobre a priltlak tak akorat i utlum okoli docela usel. Hodne me zklamal krouceny kabel, ktery vypadal a i mel vlastnosti jak ten nejvetsi sunt z ciny, nastesti je vymenitelny a dodavaji se i s rovnym, ktery uprednostnuju, na kroucenych kabelech mi vadi, jak se do sebe obcas zaseknou. Jinak zvuk jsem slysel jen jednu skladbu z toho iPhonu a neznelo to moc dobre, pricitam to tomu iPhonu, kde mela asi hodne vysponovane vysky, ale rozhodne si je pred koupi jeste budu chtit nekde v klidu poradne poslechnout. Ale uz ted mi je jasny, ze zvuk je docela ostry s vetsim durazem na beaty nez detajly, coz na DJing povazuju za docela dobrou vlastnost, pro studiovou praci si tyhle sluchatka pravdepodobne nikdo kupovat nebude..
Tak snad nikomu (Stopo) nebude vadit par mych osobnich poznatku navic a treba se to i nekomu bude hodit..